Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
Kysy lisätietoja
   
Monimuotototeutus
Nivala
Erikoisammattitutkinnot

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneella hitsauskoordinoijalla on työssä tarvittava hitsausosaaminen ja hän osaa ylläpitää ja kehittää hitsauksen laatujärjestelmää ja varmistaa sen mukaisen toiminnan tuotannossa.

Tutkinnon hyväksytysti suorittaneella on hyvä tuntemus hitsaustekniikasta ja pätevyystodistuksia kattavasti hitsausprosesseilla puikko, MIG/MAG ja TIG. Hitsaajan pätevyyskokeiden valvonnan ja hyväksynnän tekee Jokiedu Oy:n pätevöintilaitos (täyttää vaatimuksen PED 97/23/EY).

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on alan ammatillinen peruskoulutus tai hitsaajan ammattitutkinto ja työkokemusta n. 5 vuotta. Aiemmissa tutkinnoissa suoritetut tutkinnon osat hyväksytään soveltuvin osin.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Nivalassa.

Koulutuksen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti.

Työelämässä

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittanut hitsauskoodinoija voi toimia hitsauksen laadunvalvonnan tehtävissä ja tuotannossa hitsauksen kehitystehtävissä, kuten hitsauksen esimiestehtävissä tai laadun tarkastajana.

Työpaikkoja on esimerkiksi konepajoilla, telakoilla ja korjaamoilla. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, huolellisuutta, laatutietoisuutta ja yhteistyötaitoja.

Työympäristö vaihtelee työpaikan toimialan, yrityksen koon ja automaatiotason mukaan.Vastuualueeseen voi kuulua myös yrityksen hitsaushenkilöstön ohjaustehtävät sekä avustaa hitsauskoordinoinnissa.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 600 € + erikseen hinnoiteltava IWS-kurssin osuus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Nivala

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: