Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja huolehtii kiinteistöjen talotekniikasta, kuten lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien ylläpidosta. Tehtäviin kuuluvat kiinteistöautomaatiojärjestelmien seuranta, erilaiset pienet korjaustyöt sekä pihojen ja viheralueiden hoitaminen ja turvallisuudesta vastaaminen. Kiinteistönhoitaja käyttää työssään erilaisia käsityövälineitä ja kiinteistönhoitoon tarkoitettuja ajettavia työkoneita. Vuodenajat vaikuttavat työn sisältöön.

Kiinteistönhoitajan työhön sisältyy asiakaspalvelua ja usein tilojen käyttäjät ovat paikalla työtehtäviä tehtäessä. Asiakaspalveluhenkisyys ja luontevat vuorovaikutustaidot ovat alalla arvostettuja piirteitä.

Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, teknistä osaamista, hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta.

Kiinteistönhoitaja työelämässä

Kiinteistönhoitajia työskentelee kiinteistöhuollon yrityksissä, teollisuus- ja toimistokiinteistöissä, isännöintialan yrityksissä ja asuinkiinteistöissä sekä itsenäisinä yrittäjinä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos
Tulluntie 30
38100 Sastamala

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

» Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos somessa Tervetuloa opiskelemaan Sasky koulutuskuntayhtymään Karkkuun! Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella luonnon kauniilla paikalla Sastamalan Karkussa. Kulkemaan pääsee junalla sekä Tampereen että Porin suunnasta tai linja-autolla Sastamalan keskustasta. Oppilaitoksessa...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu