Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

mies ja näyttö

Koulutus on tarkoitettu kiinteistönhoitajan työtehtäviin tähtääville aikuisille. Perustutkintoon valmistava koulutus ei edellytä aiempaa koulutusta tai työkokemusta alalta, joten se sopii hyvin esim. alanvaihtajalle.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Pakolliset tutkinnon osat: Kiinteistön yleishoito ja valvonta, Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminenValinnaiset tutkinnon osat: Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito, kiinteistöautomaation käyttäminen, Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla, LVI-järjestelminen toimintakunnon ylläpito, Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen.

Tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto erikoistuen kiinteistönhoitajaksi. Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä kiinteistöjen hoitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tehtävissä.

Koulutukseen kuuluu myös verkko- ja monimuoto-opintoja sekä työssäoppimisjaksot. Koulutuksessa on talvi-, kesä- , syys- ja joululomajaksot, joiden tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan koulutuksen alkaessa.Oma taloudellinen toimeentulo opintojen aikana kannattaa miettiä ennen koulutukseen hakeutumista. Koulutukseen voi hakea Kelan opintotukea, Koulutusrahaston aikuiskoulutustukea tai koulutuksen ajaksi voi hakea työhallinnon omaehtoisen kouluttautumisen tukea. (TE-toimisto arvioi yksilöllisesti, voidaanko opiskelu katsoa työnhakijan tilannetta edistäväksi)

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutukseen voi hakea yhteishaussa. Koulutus on myös tarkoitettu kiinteistönhoitajan työtehtäviin tähtääville aikuisille, joiden hakuväylä on jatkuva haku.

Ammatillisessa koulutuksessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Siinä otetaan huomioon aikaisemmat opinnot ja työkokemus sekä muulla tavoin hankittu osaaminen ja tehdään opiskelusuunnitelma.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu