Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Haluatko tulevaisuudessa vaihtelevaan työhön?
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta valmistuu toimitilahuoltajia, jotka työskentelevät erilaisissa puhtaanapitotehtävissä vaihtelevissa työkohteissa. Lisäksi tehtäviin voi kuulua rakennusaikaista puhtaanapitoa, ulkoalueiden hoitoa, pienimuotoisia rakennusteknisiä korjaustöitä sekä aula- ja vahtimestaripalveluja. Työssä tarvitaan palveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa ja hyvää fyysistä sekä psyykkistä kuntoa. Työssäoppimispaikkoina ovat mm. julkiset laitokset, kiinteistönhoitoyritykset ja siivouspalveluyritykset.

Tutkinnon sisältö

Toimitilahuoltaja työskentelee asuinkiinteistöjen, teollisuuslaitosten, liikennevälineiden sekä kauppa- ja myymälätilojen puhtaanapitotehtävissä. Lisäksi tehtäviin voi kulua rakennusaikaista puhtaanapitoa, ulkoalueiden hoitoa, pienimuotoisia rakennusteknisiä korjaustöitä sekä aula- ja vahtimestaripalveluja. Työssä tarvitaan palveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja fyysistä kuntoa.

Toimitilahuoltajia työskentelee mm. kouluissa, toimistoissa, liikuntatiloissa, tehtaissa, asuinkiinteistöissä, virastoissa, lentokentillä, ostoskeskuksissa, hotelleissa, ravintoloissa, liikennevälineissä sekä rakennustyömailla.

Koulutuksen sisältö

Näitä ammattiaineita opiskelet:
asiakaspalvelu
ylläpito- ja perussiivous
työturvallisuus
alan työvälineet ja koneet
kiinteistönhoito

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet (pohjakoulutusvaatimuksena peruskoulu), jatkuvan haun kautta voivat hakea ne, joilla on jo aiemmin suoritettuna jokin muu tutkinto. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti samana vuonna peruskoulunsa päättävät. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Jatko-opinnot

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia voi muodostua oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. 

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
Koulukatu 18
33200 Tampere

» Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 450 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa sekä Kehräsaaressa. Oppilaitos...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu