Ammatilliset perustutkinnot

Ajoneuvoalan perustutkinto | ajoneuvotekniikan osaamisala | automekaanikko

Sasky Vammalan ammattikoulu, paikassa Sastamala
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Ajoneuvoalan perustutkinto | ajoneuvotekniikan osaamisala | automekaanikko

Ajoneuvoasentaja

Automekaanikon opinnoissa opiskellaan ensin teoriassa ja virtuaalisessa oppimisympäristössä asioita, joita pääsee omassa autokorjaamossamme harjoittelemaan. Asiakaspalvelutaidot korostuvat, kun tehdään mm. rengastöitä, öljynvaihtohuoltoja tai auton alustan ja jarrujen huoltoja asiakkaiden autoihin.

Ammatissa tarvitaan monipuolista tekniikan hallintaa, kädentaitoja ja asiakaspalvelutaitoja. Alan toimintaympäristö on hyvin kansainvälinen. Teknologiakehityksen seuraaminen ja uuden tekniikan omaksuminen ovat välttämättömiä taitoja. Vianetsinnässä vaaditaan pitkäjänteisyyttä.

Automekaanikko työelämässä

Automekaanikkoja työskentelee autoliikkeissä, autokorjaamoissa ja kuljetusliikkeissä. Automekaanikot voivat työskennellä myös ajoneuvokoreja, erikoisajoneuvoja ja asuntovaunuja valmistavassa teollisuudessa sekä varaosakaupan tehtävissä tai yrittäjinä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan perustutkinto, ajoneuvotekniikan osaamisala, automekaanikko

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan perustutkinto | ajoneuvotekniikan osaamisala | automekaanikko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Sasky Vammalan ammattikoulu

» Sasky Vammalan ammattikoulu somessa Vammalan ammattikoulussa  Sasky koulutuskuntayhtymässä voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä. Sasky Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös VALMA-koulutusta eli ammatilliseen...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Vammalan ammattikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu