Ylemmät AMK-tutkinnot
4,5 (2 Arvioinnit)

Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Iisalmi
Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen

Agrologin ylempi ammattikorkeakoulututkinto kehittää tietotaitoasi uudistavan johtamisen, verkostomaisen työskentelyn ja maaseutuyrityksen liiketoiminnan uudistamisen alueilla. 

Suomalainen maaseutu ja siellä oleva elinkeinotoiminta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.  Muutoksesta huolimatta laadukkaan ja turvallisen ravinnon ja sen raaka-aineiden tuottaminen on maatalouden perustehtävä myös jatkossa. Tärkeitä tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, ympäristöstä ja ruokaketjun turvallisuudesta huolehtiminen, toisiaan täydentävät maaseutuelinkeinot ja kokonaisuutena elinvoimainen ja hyvinvoiva maaseutu.  

Tutkinnon suoritettuasi osaat tunnistaa maaseutuyritysten ja muiden organisaatioiden kehittämistarpeita. Sinulla on kyky kehittää maaseutuyritysten liiketoimintaa ja osaat luoda niihin uusia liiketoimintamalleja. Lisäksi koulutus harjaannuttaa sinut ennakoimaan maaseutuelinkeinoissa tapahtuvia muutoksia ja toimimaan alan kehittäjänä. 

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi sinulla on entistäkin vahvempi ammatti-identiteetti sekä halua ja osaamista työskennellä suomalaisen maaseudun hyväksi. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella kotipaikkakunnasta riippumatta, osittain verkossa työskennellen.  

  

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta, verkkoympäristössä opiskelusta, käytännön työstä ja kehittämistehtävistä.  

Opiskelu on työelämäläheistä. Tutkinnon pakollisissa ammattiopinnoissa (20 op) keskityt maaseutuyrityksen liiketoiminnan kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Pakolliset ammattiopinnot toteutat tiimiopintoina todellisen maaseutuyrityksen kehittämistapauksessa ensimmäisen lukuvuoden aikana. Toisena lukuvuonna pääset lisäämään osaamistasi sekä edistämään alaa ideoimalla ja suunnittelemalla uusia kehittämishankkeita. Osana opintoja tarjoamme myös valmennusta, jonka tavoitteena on kehittää sinua henkilökohtaisesti sekä ammatillisesti. 

Valinnaisissa opinnoissa (10 op) voit suunnata osaamistasi omien tavoitteidesi ja urasuunnitelmiesi mukaan. 

Uramahdollisuudet

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen. 

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ylempi AMK-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi, YAMK

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Highland Cattle
07 joulu 2016
Agrologi, monimuoto

Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajat laittavat työhönsä julmetusti intoa ja taitoa, joka saa opiskelijan motivoitumaan entisestään. Murskaavan positiivista menoa.

4/5
Janne
18 touko 2016
Agrologin monimuotoopinnot

Hyvä toteutustapa kauempaakin kävijoille. Joustava työelämän yhteydessä suorittaa.

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu