AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Fysioterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Fysioterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Fysioterapeuttina edistät ja ylläpidät asiakkaiden terveyttä, toimintakykyä ja liikkumista!

Savoniassa opiskelet fysioterapiatietieteenalaa, jonka keskeinen kiinnostuksen kohde on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi – erityisesti toimintakyky ja liikkuminen.

Koulutuksen myötä kehityt kuntoutuksen asiantuntijaksi ja harjaannut käyttämään erilaisia fysioterapiamenetelmiä. Opit myös soveltamaan eri tieteenalojen tietoja ja taitoja.

Työssäsi fysioterapeuttina pyrit yhteistyössä asiakkaan kanssa saavuttamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen toiminta- ja liikkumiskyvyn. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakkaan voimavarojen huomiointi ja ymmärrys hänen elinympäristöstään ovat fysioterapeutille tärkeitä taitoja.

Valmistuttuasi olet terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen asiantuntija.

Koulutuksen sisältö

Fysioterapeuttikoulutuksen tavoitteena on, että valmistuttuasi sinulla on laaja-alainen ja vahva näyttöön perustuva fysioterapian teoreettinen ja kliininen osaaminen.

Koulutuksen opetussuunnitelma rakentuu vuositeemoista, joissa painottuvat kuntoutusosaamisen ammatillinen kasvu sekä hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen.

Opinnoissasi opiskelet muun muassa: kuntoutumista, ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa, esteettömyyttä, ergonomiaa, moniammatillista työskentelyä ja teknologian hyödyntämistä kuntoutumisessa. Kieliopinnot tukevat kansainvälisyyttäsi ja viestintätaitojasi sekä eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamista.

Opintojen aikana sinulla on mahdollisuus työskennellä Wellness Center Savoniassa ja erilaisissa projekteissa. Ammattitaitoa edistävät harjoittelut lisäävät fysioterapeuttista osaamistasi. Voit tehdä ammattitaitoa syventävän harjoittelun Suomessa tai ulkomailla. 

Opinnäytetyössäsi pääset syventämään fysioterapeuttista osaamistasi valintasi mukaan ja kehityt asiantuntijana niin suullisessa kuin kirjallisessa viestinnässä.

Uramahdollisuudet

Fysioterapeuttina voit työskennellä asiantuntijana sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kuntoutuspalvelujärjestelmän alueilla itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa. 

Tehtävänimikkeesi on fysioterapeutti.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Kuopio
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu