AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Fysioterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Espoo
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Fysioterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Fysioterapiakoulutus | monimuotototeutus

Fysioterapeutti vastaa asiakkaan fysioterapian suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Tärkeimpänä tehtävänä on edistää ja ylläpitää asiakkaan hyvinvointia, liikkumista ja toimintakykyä. 

Fysioterapeutin osaamisessa tärkeää on vuorovaikutus, asiakkaan kohtaaminen sekä asiakkaan toimintakyvyn ymmärtäminen. Työ on hyvin itsenäistä ja asiakaslähtöistä. Fysioterapeutti työskentelee usein fyysisestikin hyvin lähellä toista ihmistä. Työ edellyttää luottamuksen ja yhteisymmärryksen löytymistä asiakkaan kanssa, jotta kuntoutuminen ja toimintakyvyn edistäminen onnistuvat yhteistyössä.

Kou­lu­tuk­sen sisältö

Fysioterapia liittyy ihmisen liikkeen, liikkumisen, toimintakyvyn ja toiminnan arviointiin ja tukemiseen. Opinnoissa perehdyt hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Opit tukemaan asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä ohjaamaan kuntoutuksessa. Lisäksi opit soveltamaan yrittäjyyttä ja palvelumuotoilun ajattelutapaa hyvinvointialan palvelujen kehittämisessä.

Fysioterapeutin tutkinto koostuu ydinosaamisen opinnoista ja täydentävistä opinnoista. Ydinosaamisen opinnot antavat pohjan tutkinnolle ja ovat kaikille pakollisia. Täydentävät opinnot mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen.

Ydin­osaa­mi­sen opinnot

Fysioterapeutin ydinosaamisen opinnot rakentuvat seuraavien kokonaisuuksien ympärille:

  • Asiakkaan kohtaaminen ja ohjaaminen (30 op)
  • Asiakkaan tutkiminen ja kliininen päättely (30 op)
  • Terapiaosaaminen (30 op)
  • Terapiamenetelmien soveltaminen ja kehittäminen (30 op)
  • Asiakaslähtöiset kuntoutuspalvelut (30 op)
  • Kehittämisosaaja ja työelämän uudistaja (30 op)

Käytännön fysioterapiataitoja opit myös neljän harjoittelujakson aikana sekä opintojaksojen työpajoissa, joissa on mukana asiakkaita. Lisäksi voit halutessasi täydentää opintojasi valinnaisella viidennellä harjoittelujaksolla.

Täy­den­tä­vät opinnot

Fysioterapeuttikoulutus sisältää 30 op täydentäviä opintoja. Täydentävillä opinnoilla voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi osallistumalla erilaisiin työelämäprojekteihin ja hankkeisiin. Voit syventää osaamistasi myös sairaaloiden, palvelukeskusten tai liikuntatoimen toimeksiannoissa. 

Tuemme valintojasi uraohjauksella, jolloin sinulla on mahdollisuus suunnitella ja käydä opintojasi läpi oman henkilökohtaisen ohjaajasi kanssa. Näin jokainen opiskelija voi rakentaa oman urasuunnitelmaa tukevan henkilökohtaisen opintosuunnitelman.

Ope­tus­muo­to

Tammikuussa alkavat opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu sisältää sekä lähi- että verkko-opetusta. Ainakin osa lähiopetuksesta vaatii paikallaoloa. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa työn ja opintojen yhteensovittamisen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2025

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeutti (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu