AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri | bio- ja elintarviketekniikka | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri | bio- ja elintarviketekniikka | monimuotototeutus

Jokainen syö, mutta miten ruoka päätyy lautaselle?

Elintarviketeollisuus on monipuolinen, kehittyvä ja kansainvälinen ala, jossa bio- ja elintarviketekniikan insinöörin työtehtävät ovat monipuolisia ja työntekijöiltä edellytetään korkeaa ammattitaitoa.

SeAMKissa elintarvikeinsinöörin opinnoissa pääset seuraamaan koko ruoan kiertokulun alusta loppuun. Tutustut ruoan raaka-aineisiin ja kehität tuotteita, esimerkiksi härkiksen ja mifun seuraajia, sipsejä, jäätelöitä, oluita, kakkuja, makkaroita ja muita valmisruokia.

Elintarvikeinsinöörin opinnot

Bio- ja elintarviketekniikan insinööri-opinnoissasi pääset seuraamaan koko ruuan kiertokulun alusta loppuun. Tutustut ruuan raaka-aineisiin kulkien läpi kehityspolun päätyen aina lopulliseen tuotteeseen.

Opintojesi alussa paneudut niin elintarviketeknologian kuin liha- ja valmisruokateknologian elintarviketuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Suuntautumisvalinta näiden osalta tehdään toisena opiskeluvuotena.

Monialainen ja kansainvälinen SeAMK tarjoaa myös bio-ja elintarviketekniikan insinööreiksi opiskeleville mahdollisuuden laajentaa osaamistaan oppilaitoksen sisältä aina kansainväliselle bio- ja elintarvikealalle asti. Osa opinnoistasi järjestetään yhdessä agrologi- ja restonomikoulutusten kanssa, mutta voit valita myös muita SeAMKin opintoja. Uusia kokemuksia halutessasi voit lähteä ulkomaanvaihtoon tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Opiskelu elintarvikeinsinööriksi työn ohessa

Monimuoto-opiskelussa itsenäinen ja verkon välityksellä tapahtuva opiskelu vuorottelee noin kerran kuukaudessa toteutettavien lähijaksojen (to-la) kanssa. Opiskelu onnistuu myös työn ohessa, jolloin työn ja opintojen yhdistäminen mahdollistuu erilaisten oppimistehtävien kautta. Oppimistehtävät voivat liittyä myös SeAMKin kumppaniyritysten kehittämishankkeisiin.

Bio- ja elintarvikeinsinööri työelämässä

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörit ovat kysyttyjä asiantuntijoita elintarviketeollisuudessa ympäri Suomen ja erityisesti Seinäjoen seudulla. Elintarviketeollisuus kasvaa teknologian kehittymisen, tuotteiden jalostuksen ja uusien innovaatioiden myötä luoden uusia työpaikkoja perinteisten työtehtävien rinnalle.

Valmistumisen jälkeen työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi suuresta maito- ja meijeriteollisuuden tai lihanjalostus- ja valmisruokateollisuuden yrityksestä tai suunnittelutehtävistä insinööritoimistosta. Vaihtoehtoisesti voit toimia esimerkiksi yrittäjänä panimo-, alkoholi- ja juomateollisuudessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu