Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi | liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
2–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tradenomi | liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

SeAMKin Tradenomi (ylempi AMK) Liiketoimintaosaaminen -koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijan valmiuksia toimia alan vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä yhdistäen teoreettisen tiedon käytännön soveltamiseen. Koulutus antaa opiskelijalle syvällisen kuvan liiketalouden alasta ja osaamista tutkimustiedon hyödyntämiseen sekä ammattikäytännön kehittämiseen. Opinnot kehittävät elinikäisen oppimisen valmiuksia ja kykyä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen.

Opinnot voidaan suorittaa työn ohessa. Opintojen keskeinen osa ovat opiskelijan omaan työelämäyhteyteen tai johonkin muuhun työelämätahoon kytkeytyvät kehittämistehtävät. Koulutuksen keskeisiä sisältöalueita ovat esim. liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen, projekti- ja innovaatiojohtaminen, markkinoinnin ja taloushallinnon johtaminen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu