Sivuston käyttötapa: Mobiili

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
6 kk – 1 vuosi
suomi
Ammatillinen koulutus
Helsinki, Lahti, Oulu
Alkavat koulutukset
Helsinki
Kysy lisätietoja

Lahti
Kysy lisätietoja

Oulu
Kysy lisätietoja

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

VALMA

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

VALMA -koulutus muodostuu ammatteihin ja työtehtäviin tutustumisesta, elämän taitojen ja oppimaan oppimisen taitojen hankkimisesta!

Valmentava koulutus on tarkoitettu sinulle, nuori tai aikuinen, joka haluat päästä opiskelemaan ammattiin, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa alaa tai saanut opiskelupaikkaa. Koulutuksen tavoitteena on auttaa sinua siirtymään ammatilliseen koulutukseen tai työelämään.

VALMA soveltuu myös sinulle maahanmuuttaja, joka tarvitset vahvistusta suomen kielen osaamiseen ammatillista koulutusta varten. Pääsyvaatimuksena VALMA-koulutukseen on suomen kielen taitotaso A1.3. Koulutus on maksuton, mutta kustannuksia saattaa tulla opiskelumateriaaleista.

Lue lisää koulutuksesta oppilaitoksen kotisivuilta

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi HOKS suunnitellaan yksilöllisesti kanssasi. VALMA-koulutuksessa  voit valita itsellesi parhaiten sopivan painotuksen ja sinua kiinnostavan polun. Koulutukseen voi sisällyttää esimerkiksi kädentaitoja ja luovaa ilmaisua tai yhteiskunnassa toimimista.

Opintoihin kuuluu muun muassa vuorovaikutustaitojen ja viestinnän opiskelua tai suomen kielen opintoja. VALMA-koulutuksen voit suorittaa myös työvaltaisesti opiskellen. Omalla polulla opiskelussa painottuvat valitsemasi koulutuksen osat tai sinulle sopivat oppimisympäristöt ja -tavat.

VALMA -koulutuksen laajuus

VALMAssa voit opiskella puolesta vuodesta yhteen vuoteen. Koulutuksen aikana tutustut eri ammattialoihin, hankit opiskelu- ja työelämätaitoja sekä perehdyt ammatilliseen koulutukseen hakemiseen. VALMA koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä. Koulutuksen suorittamisesta saat kuusi pistettä yhteishakua varten.

VALMA -koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen aikana saat apua jatkopolkusi suunnitteluun ja ammatilliseen koulutukseen hakeutumisessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseksi sekä vahvistaa edellytyksiäsi suorittaa ammatillinen tutkinto. VALMA tukee työnhaku-, urasuunnittelu- ja opiskelutaitojesi kehittymistä sekä uravalintaa.

Koulutuksen aikataulu

Diakoniaopiston VALMA -koulutukseen on jatkuva haku. Voit aloittaa opiskelut sinulle sopivana ajankohtana. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus, ei valmista tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Sturenkadulla, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot: