AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen muuntokoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen muuntokoulutus

Jos sinulla on sairaanhoitajan, kätilön tai ensihoitajan ammattikorkeakoulututkinto ja haluat opiskella terveydenhoitajaksi, tule opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakouluun (TAMK).

TAMKin terveydenhoitajakoulutuksen (laajuus 240 opintopistettä) muuntokoulutuksessa huomioidaan aiempi AMK - tutkintosi (180 opintopistettä) ja voit opiskella 60 opintopisteen terveydenhoitaja AMK - tutkinnon 1,5 vuoden aikana. Opinnot on mahdollista suorittaa myös vuodessa.

Koulutus on verkkopainotteinen. Verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa opiskelet erilaisia verkko-oppimismenetelmiä hyödyntäen. Opiskelussa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä ja viestintäteknologiaa. Tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Suosittelemme, että hankit myös USB - liitännäiset kuulokkeet mikillä. Opiskelu verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, suunnitelmallisuutta ja kykyä aikatauluttaa opinnot omaan elämään sopiviksi.

Teoriaopinnot sisältävät itsenäistä opiskelua, tiimityöskentelyä verkkoympäristössä ja reaaliaikaista verkkolähiopetusta. Opintoihin kuuluu kerran viikossa keskiviikkoisin säännöllinen koko päivän verkkolähiopetustapaaminen, joissa on pääsääntöisesti läsnäolovelvollisuus.  On tärkeää, että varaat tapaamisten lisäksi riittävästi aikaa itsenäiseen opiskeluun ja tiimeissä tehtäviin aikataulutettuihin oppimistehtäviin. Laskennallisesti opiskelu vastaa noin 40 viikkotunnin työtä.

Terveydenhoitajakoulutus sisältää ohjattua harjoittelua yhteensä 30 opintopistettä. Harjoittelujaksot toteutuvat monipuolisissa harjoittelujen teemojen (aikuisen ja ikääntyvän/työterveyshuollon terveydenhoitajatyö, koululaisen/opiskelijan terveydenhoitajatyö, neuvolan terveydenhoitajatyö, terveydenhoitajatyön kehittäminen) mukaisissa sinun varaamissasi harjoittelupaikoissa. Vuodessa tutkinnon suorittaville on suunniteltu kaksi seitsemän viikon harjoittelujaksoa keväälle 2024 viikoille 12–25 ja syksylle 2024 viikoille 37–47. Opintojen suorittaminen 1,5 vuodessa mahdollistaa väljemmän etenemisen.

Terveydenhoitajana osaat edistää ja ylläpitää eri-ikäisten ihmisten ja erilaisten yhteisöjen terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä osaat ehkäistä sairauksien syntymistä. Osaat myös vahvistaa asiakkaiden voimavaroja, itsehoitoa ja kykyä elää terveellisesti. Terveydenhoitajan työ edellyttää taitoa ja rohkeutta ottaa puheeksi asiakkaan hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat elämänkulun kaikissa vaiheissa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu