Sivuston käyttötapa: Mobiili

Personal Trainer -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
19 päivää
suomi, englanti
Ammatillinen koulutus
Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Espoo
10.10.2020

Joensuu
23.10.2020

Personal Trainer -koulutus

Personal Trainer -koulutus / Trainer4You

Aloita matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi

Menestyvällä personal trainerilla on riittävät tiedot ja taidot valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluaa tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea oikeat ihmiset ympärillä. Trainer4You:lle on tärkeää, että opiskelija menestyy, ja siksi kaikessa koulutustoiminnassa keskitytään juuri näihin teemoihin.

Tule alan rautaisten ammattilaisten oppiin

Trainer4You:n kouluttajilla on pitkä kokemus personal trainer alalla toimimisesta ja vankka koulutus alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia. Koulutuksen laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit.

Opiskele viikonloppuisin – vaikkapa työn ohessa

Personal traineriksi opiskeleminen etenee sujuvasti viikonloppuisin järjestettävien lähijaksojen merkeissä. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, joten voit osallistua koulutukseen sinua lähimmällä koulutuspaikkakunnalla. Opiskelijalla on käytössään myös erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voi hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen.

Hanki koulutuksella valmiudet personal trainerin ammattiin

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta ja omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Personal trainer -koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Kuormitusfysiologia
  • Ravinto-ohjaus
  • Ohjaustaidot
  • Toiminnallinen anatomia
  • Valmentajavalmiudet
  • Vuorovaikutustaidot
  • Valmennusosaaminen

Hakeminen

Personal trainer -koulutuksessa ei ole vaatimuksia fyysiselle kunnolle tai ennakkotiedoille PT:nä toimimisesta. Oma innostuneisuus on tärkeintä!

Tutkinto / todistus

Trainer4You on kouluttanut personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteena on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Personal trainer -koulutuksella on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

APT

EA

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3350€ sisältäen alv 24%. Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Personal Trainer -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää yrityksen tarjoamista koulutuksista...


Lue lisää oppilaitoksesta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Personal Trainer -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: