Ammatilliset perustutkinnot

Automaalari, maahanmuuttajakoulutus

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
3 vuotta
Pituus
3 vuotta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Automaalari, maahanmuuttajakoulutus

Mies korjaamassa autoa

Automaalari on monipuolinen ajoneuvoalan huippuammattilainen! Automaalarin opinnoissa opit esimerkiksi korjaamaan kolariautoja, tekemään pohjustustyöt, ajoneuvojen maalaustyöt ja näihin liittyvät kustannuslaskelmat.

Tutkinnon sisältö

  • Ajoneuvoalan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
  • Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).
  • Koulutuksessa opiskellaan lisäksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja kuten suomen kieltä, digitaitoja ja työelämässä tarvittavia taitoja.

Toteutus

Opinnot sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua oppilaitoksessa, verkko-opiskelua sekä opiskelua koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työelämässä. Osaaminen osoitetaan näytöillä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa. Opetuskieli on suomi.

Opinnot järjestetään pääsääntöisesti päiväopiskeluna maanantaista perjantaihin Aviapoliksen toimipisteessä Vantaalla. Työelämäjaksoilla noudatetaan työpaikan työaikaa.

Työllistyminen

Automaalariksi suuntautuvat osaavat tehdä ajoneuvojen korirakenteiden maalauksen pohjustukset, perus- ja korjausmaalaukset sekä pintakäsittelyn. Automaalari voi työskennellä autokorjaamoissa, automaalaamoissa tai muissa ajoneuvoalan työtehtävissä. Automaalari voi toimia myös yrittäjänä.

Hakeminen

Suomen kielen kielitaitovaatimus A2.2

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan perustutkinto, automaalari

Kustannukset

Opiskelu ja ruokailu oppilaitoksessa ovat maksuttomia, samoin opiskelussa tarvittavat työvaatteet ja -kengät. Opiskelijat hankkivat itse oppikirjat ja opiskelutarvikkeet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaalari, maahanmuuttajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu