Ammattitutkinnot

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

WinNova, paikassa Rauma
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys toimialastaan ja organisaatiosta, jossa työskentelee. Hän osaa työskennellä itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen alansa säädöksiä ja määräyksiä. Työssään hän osaa hyödyntää ohjaus- tai varastonhallintajärjestelmiä.

Koulutuksen osaamisalat ja tavoitteet

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan suorittaneella on tilaus- ja toimitusprosessin tehtävien edellyttämä osaaminen. Hän osaa käyttää työssään tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän osaa suunnitella työtään siten, että se palvelee mahdollisimman hyvin organisaation tilaus- ja toimitusprosessin kokonaisuutta.

Hankinnan osaamisalan suorittaneella on operatiivisen hankintaprosessin tehtävien edellyttämä osaaminen. Hän osaa suunnitella työtään siten, että se palvelee organisaation hankintaprosessin kokonaisuutta.

Varastologistiikan osaamisalan suorittaneella on keskeisten varastotöiden edellyttämä osaaminen. Hän osaa käyttää varastotyössä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän osaa hyödyntää varastotyössä tarvittavia sähköisiä verkkopalveluita ja suunnitella työtään siten, että ottaa huomioon varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan tutkinnon osittain henkilökohtaisen ohjelman mukaisesti ( HOKS ), josta sovitaan koulutuksen alussa.

Koulutuksen kesto määräytyy yksilöllisesti opiskelijan HOKSin perusteella

Työelämä

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä tilaus- ja toimitusprosessin eri vaiheissa mm. teollisuuden-, kaupan-, julkisen-, kuljetus- ja huolinta-alan organisaatioissa.

Hankinnan osaamisalan suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä hankintaprosessin eri vaiheissa. Hän voi toimia hankkijana tai ostajana kaupan, teollisuuden-, palvelujen- ja rakennusalan organisaatioissa.

Varastologistiikan osaamisalan suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla. Hän voi toimia varastotyöntekijänä, logistiikkatyöntekijänä, varastonhoitajana, työnopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä mm. teollisuuden, kaupan, julkisen, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Rauma
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen omilta sivuilta. 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka haluavat täydentää tai osoittaa osaamistaan palvelulogistiikan ja varastologistiikan monipuolisissa työtehtävissä oppisopimuksen kautta.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

WinNova sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
WinNova
Tiedepuisto 3
28600 Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista tutkintoon johtavaa koulutusta sekä monipuolista täydennyskoulutusta eri aloille Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu