Ammattitutkinnot

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Sedu, paikassa Seinäjoki
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet varastossa mm. vastaanotto-, keräily- ja/tai lähetystehtävissä ja haluat ammattitutkinnon varastologistiikan alalle. Pääsyvaatimuksena varastoalan työpaikka, missä tutkinnon voin suorittaa, 2-3 vuoden työkokemus logistiikkaketjun työtehtävistä sekä vähintään 18 vuoden ikä.

Koulutuksen aikana opitaan tarkastelemaan omia työtehtäviä ja niiden laatutavoitteita kokonaisvaltaisesti logistisen ketjun kannalta. Tavoitteena on oppia hallitsemaan varastoinnin tekniikka ja pystyä hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvä ohjaus ja ratkaisut myös ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

Opiskelija, kokemusten vaihto eri toimialoilla ja erilaisissa varastoissa työskentelevien toimijoiden kanssa, antaa uutta näkemystä/sisältöä työhösi ja tukee osaamistasi. Suorittaessasi ammattitutkintoa saat näkemyksiä oman työyhteisösi kehittämiseen ja teorian soveltamisesta käytäntöön. Laajennat omaa osaamistasi yrityksen logistisen ketjun ja järjestelmien toiminnasta. 

Voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla. Voit toimia varastotyöntekijänä, varastonhoitajana, työhönopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä teollisen-, kaupan-, julkisen-, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa.

Tutkinnon sisältö

Koko tutkinto koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat ovat

  • Varastotyön tekeminen
  • Varastotyön suunnittelu

Valinnainen tutkinnon osa valitaan esimerkiksi seuraavista:

  • Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu
  • Operatiivisten hankintojen valmistaminen ja toteuttaminen
  • Palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen
  • Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin 

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähiopiskelua noin 2 pv/kk). Opinnot sisältävät myös itsenäistä opiskelua ja verkko-opintoja.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksessa on 400 € osallistumismaksu, lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset viranomaismaksut. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu