Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Mies ja kottikärryt

Suorittamalla johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -koulutuksen vahvistat osaamistasi erilaisiin johtamisen taitoihin. Kehität omaa osaamistasi niin henkilökohtaisesti, kuin koko yrityksen tai vastuualueesi osalta. Saat uusia ideoita, osaamista ja työkaluja vastuualueesi toimintaan, henkilöstöjohtamiseen, tulokselliseen toimintaan, talouteen sekä strategiaprosesseihin.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala -opintojen suorittaminen antaa sinulle kokonaisvaltaisen ymmärryksen johtamisen eri osa-alueista.
Opit tunnistamaan johtajana omat vahvuudet sekä kehityskohteesi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala -opinnot suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Mikäli toimit johtajana, esihenkilönä, yrittäjänä tai asiantuntijana ja sinulla on jo käytännön kokemusta omasta vastuualueestasi ja henkilöstönjohtamisesta, on tämä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -koulutus sinua varten.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Toteutus oppisopimuksella.
Pakollisen sekä valinnaisten tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja ne koostuvat lähi-, Teams-luennoista, verkko-opinnoista sekä omalla työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi

Hakeminen

Tutkinto  suoritetaan oppisopimuksella ja se on tarkoitettu esimiehille, yrittäjille, kokeneille asiantuntijoille, projektipäälliköille. Haku tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu