AMK suurella sydämellä!

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Opetus on hyvin käytännönläheistä. Pienet ryhmäkoot, tiivis opiskelijayhteisö ja vastikään uudistetut, nykyaikaiset oppimisympäristöt luovat viihtyisät puitteet opiskelulle. Opetus perustuu osittain työpajoihin sekä kehittämishankkeisiin, joissa opiskelijat suorittavat projektiluonteisia tehtäviä. Yritysvierailut ja kummiyritysten tehtävänannot tarjoavat opiskelijoille realistisen käsityksen työelämän vaatimuksista ja auttavat opiskelijoita verkostoitumaan potentiaalisten työnantajien kanssa jo opintojen aikana. Moni opiskelija nappaakin kesätyön tai harjoittelupaikan erilaisten projektien avulla.

Centria-ammattikorkeakoulussa

• Tyytyväiset opiskelijat
  • Tiivis opiskelijayhteisö
  • Inspiroivat oppimisympäristöt
  • Pienet ryhmäkoot
  • Viihtyisät opiskelijakaupungit
  • Kansainvälinen ilmapiiri

Opiskelijat mukana TKI-toiminnassa

Centrian TKI-toiminta on monipuolista ja laajuudeltaan Suomen ammattikorkeakoulujen kärkeä. Centrian vahvuutena on poikkeuksellisen tiivis kytkentä alueen työ- ja elinkeinoelämään, josta on näkyvää hyötyä myös opiskelijoille. Projektien, harjoitteluiden ja opinnäytetöiden kautta monet opiskelijat lunastavat Centriassa tulevan työpaikkansa. Valmistuneista yli 74 % sijoittuu Centrian toiminta-alueelle.

Aidosti kansainvälinen

Yksi Suomen kansainvälisimmistä ammattikorkeakouluista löytyy Pohjanmaalta!  Centrialla on lähes 130 yhteistyökumppania ympäri maailmaa ja jopa viidennes oppilaitoksen opiskelijoista tulee ulkomailta. Ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat, vierailevat luennoitsijat, englanninkieliset koulutusohjelmat ja opintojaksot sekä lyhyet opintovierailut ulkomaille kansainvälistävät mukavasti centrialaisten arkea. Kotikansainvälistymisen lisäksi Centria tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet saada kansainvälisiä kokemuksia osallistumalla vaihtoon tai harjoitteluun ulkomailla.

Haluatko lisätietoja Centrian koulutustarjonnasta?

Lisätietoja Centrian koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiin.

Koulutukset Paikkakunta
Bachelor of Business Administration | International Business | blended learning (Pietarsaari) Pietarsaari
Bachelor of Engineering | Information Technology | blended learning (Pietarsaari) Pietarsaari
Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus Kokkola
Insinööri (AMK) | prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka | monimuotototeutus Kokkola
Insinööri (AMK) | sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus Ylivieska
Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | monimuotototeutus Useita (2)
Insinööri (AMK) | tuotantotalous | monimuotototeutus Ylivieska
Insinööri (AMK)| akkutekniikan muuntokoulutus | monimuotototeutus Kokkola
Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen | monimuotototeutus Kokkola
Insinööri (YAMK) | digitalisaation johtaminen | monimuotototeutus Kokkola
Master of Business Administration | International Business Management | blended learning Kokkola
Master of Engineering | Information Technology | Cloud-based Software Engineering | blended learning Kokkola
Musiikkipedagogi (YAMK) | orkesterimuusikko | monimuotototeutus Kokkola
Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus Kokkola
Sairaanhoitaja (YAMK) | sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus Kokkola
Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus Ylivieska
Terveydenhoitaja (AMK) | muuntokoulutus | monimuotototeutus Kokkola
Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus Useita (3)
Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus Kokkola
Yhteisöpedagogi (AMK) | kirkon nuorisotyö | monimuotototeutus Ylivieska

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Näytä puhelinnumero
www.centria.fi