AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Yhteisöpedagogi (AMK) | kirkon nuorisotyö | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Ylivieska
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Yhteisöpedagogi (AMK) | kirkon nuorisotyö | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogikoulutuksessa kehityt lasten ja nuorten kasvatuksen ammattilaiseksi. Yhteisöpedagogit ovat kasvatusalan ammattilaisia, jotka osaavat ottaa huomioon lasten ja nuorten kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Centria-ammattikorkeakoulusta valmistuneet yhteisöpedagogit toimivat monenlaisissa kasvatustyötä tekevissä organisaatioissa, esimerkiksi nuorisotyön tai järjestötyön parissa. Centria on ainoa ammattikorkeakoulu Suomessa, jossa yhteisöpedagogin opinnot suoritettuasi saat kelpoisuuden toimia myös kirkon nuorisotyönohjaajan virassa.

Centrian yhteisöpedagogiopinnoissa perehdytään kasvatus- ja yhteiskuntatieteisiin sekä teologiaan. Opintojen aikana pääset syventymään lasten ja nuorten kasvattamiseen ja kasvun vaiheisiin sekä ennaltaehkäisevään työhön. Opit kasvatustyön ja -menetelmien lisäksi myös koulutus-, opetus- ja ohjaustaitoja. Meiltä valmistuneet yhteisöpedagogit ymmärtävät yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta ja osaavat ottaa nämä asiat huomioon niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa toimiessa. Opintojen aikana opitaan ja kehitetään myös vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja, jotka ovat tärkeässä roolissa työskenneltäessä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Ylivieska
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu