AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka | monimuotototeutus

Kemiantekniikan ala tarjoaa erinomaiset työllistymismahdollisuudet! Centria-ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten kanssa ja etenkin Kokkolassa sijaitseva Pohjoismaiden suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä työllistää kemiantekniikan opiskelijoitamme. Opiskelijoillamme onkin erinomaiset työllistymismahdollisuudet ja lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja ja erilaisia projekti- ja opinnäytetyön aiheita.

Centrian kemiantekniikan insinööriopinnoissa lähdetään liikkeelle perusteista, joten et välttämättä tarvitse aikaisempaa kemiantekniikan osaamista. Opinnot alkavat ydinopinnoilla, joissa opiskellaan laajasti erilaisia perusopintoja, kuten luonnontieteitä ja matematiikkaa sekä kieliä ja viestintää. Lisäksi opintoihin kuuluu talous- ja johtamisopintoja sekä kemian ja prosessitekniikan opintoja automaatiotekniikasta, energiatekniikasta ja tehdassuunnittelusta. Kiertotalousajattelu, eettinen vastuu, kemianteollisuuden taloudellinen ohjautuvuus sekä kannattavan liiketoiminnan kehittäminen ovat myös tärkeä osa insinöörin perusosaamista. Opintojen edetessä voit valita, haluatko syventää ammattitaitoasi kaivos- ja mineraalitekniikan, uusiutuvien energiavarojen vai akkutekniikan parissa. Opintoihin sisältyy myös kolme harjoittelujaksoa, joissa pääset ohjatusti harjoittelemaan oppimaasi käytännössä oikeassa työympäristössä.

Monimuotona toteutettavat koulutukset sopivat kaikille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta – myös suoraan toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneille. Kemiantekniikan monimuotototeutuksessa opetus järjestetään pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 16.00 jälkeen, joten opinnot on mahdollista suorittaa myös työn ohella. Opetuksessa hyödynnetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä, kuten verkko-opetusta. Lisäksi kerran kuukaudessa järjestetään 2–3 päivän mittainen lähiopetusjakso. Opinnot sisältävät paljon itsenäistä opiskelua, mutta niihin kuuluu myös erilaisia ryhmätöitä ja -harjoituksia. Laboratorioharjoitukset tehdään pääsääntöisesti kampuksellamme Kokkolassa, josta löytyvät monipuoliset laboratoriotilat, laitteistot ja välineet. Sinulla on mahdollisuus käyttää myös työympäristöäsi oppimisympäristönä ja hyödyntää mahdollisuuksien mukaan omia työtehtäviäsi ja niiden kehittämistä osana opintojasi. Myös aikaisempi kemiantekniikan työkokemus on mahdollista hyväksilukea osaksi opintojasi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kokkola
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu