Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
2–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Haapavesi
Ammatilliset perustutkinnot
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp

Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) kirjasto- ja kulttuurialan painotuksella antaa valmiudet toimia esimerkiksi kirjastovirkailijana, kirjastosihteerinä, tietopalvelusihteerinä, tietopalveluassistenttina tai kulttuurisihteerinä. 

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen aikana opit toimimaan asiakaspalvelutehtävissä, osallistumaan kokoelmatyöhön, tekemään tiedonhakuja, ohjaamaan asiakkaita tiedonhankinnassa, suunnittelemaan kulttuuritapahtumia sekä tekemään kotiseutu- ja museotyötä.

Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Opintojen kesto on noin 2–3 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Henkilöt, joilla on jo jokin aiempi tutkinto, voivat hakea jatkuvassa haussa suoraan oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Kustannukset

Opetus, internaatissa asuminen sekä ruokailu ovat perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp täytä seuraavat tiedot: