Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Forssa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kestävän kehityksen koulutus HAMK

Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus

Ympäristösuunnittelija on kestävän kehityksen ammattilainen, joka menestyy yritysmaailman, julkishallinnon, järjestöjen ja tutkimuslaitosten palvelussa. HAMK valmentaa opiskelijoita itsenäiseen päätöksentekoon kykeneviksi ja työelämän tarpeisiin sopeutuviksi tiimipelaajiksi, jotka osaavat soveltaa kestävän ja vastuullisen toiminnan periaatteita työelämässä.

Kestävän kehityksen koulutus on vahvasti linkittynyt työelämään. Yhteistyökumppaneita moduuliprojekteissa ovat mm. Jokioisten Leipä Oy, Forssan yrityskehitys Oy, Saint-Gobain Isover AB, Reka Kaapeli Oy, Forssan kaupunki ja FM House Oy. Tämän lisäksi HAMK ja kestävän kehityksen koulutusohjelma toimivat useissa hankkeissa, kuten ORAS- ja OIVA-hankkeet.

Kestävän kehityksen koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu ydinosaamisen lisäksi profiloivia opintoja. Ydinosaamisen moduulit suoritettuasi tunnistat kestävän kehityksen osa-alueet, ymmärrät ekosysteemipalvelujen merkityksen, osaat soveltaa kiertotalouden periaatteita sekä ympäristön seurannan ja vesistöjen kunnostuksen toimintamalleja. Osaat myös ympäristötekniikan, ympäristöliiketoiminnan ja ympäristöalan viranomaistoiminnan perusteet. Ydinosaamisen moduulit sisältävät myös englanninkielisiä opintoja. Tutkintoon sisältyy kaksi työelämän harjoittelujaksoa ja opinnäytetyö.

Voit laajentaa ja syventää osaamistasi oman mielenkiinnon mukaan profiloivien opintojen kautta. Valittavana on esimerkiksi vesitekniikan, viestinnän ja ympäristöjohtamisen, luonnon monimuotoisuuden, biotalouden sekä sosiaalisen ja kulttuurisen kestävän kehityksen opintoja.

Voit sisällyttää tutkintoosi opintoja myös koko HAMKin muusta opintotarjonnasta tai muista korkeakouluista. HAMK kannustaa myös keräämään itsellesi arvokasta kansainvälistä kokemusta ja kielitaitoa lähtemällä vaihto-opiskelemaan tai harjoitteluvaihtoon.

Monimuoto-opinnoissa opetus tapahtuu pääasiassa verkon kautta koko opiskeluajan, mutta joihinkin opintoihin sisältyy myös mahdollisuus lähiopetukseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ympäristösuunnittelija (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen