Ylemmät AMK-tutkinnot

Logistiikka | Insinööri | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Logistiikka | Insinööri | YAMK

Logistiikan YAMK-tutkinto-ohjelmasta saat tiedot, taidot ja valmiudet toimia logistiikan asiantuntemusta vaativissa työelämän kehittämis- ja johtotehtävissä myös kansainvälisesti verkostoituneissa organisaatioissa. Saat uusinta tietoa ihmisten ja toiminnan johtamisesta, toimitusketjun hallinnasta ja logistiikasta, yhteistyöverkostoista sekä hankinnoista.

Prosessien kehittäminen ja mittaaminen sekä uusien teknologioiden mahdollisuuksien tunnistaminen ja käyttöönotto ovat koulutuksen keskeisiä teemoja. Opit koulutuksen aikana käyttämään erilaisia kehittämis- ja optimointimenetelmiä, joiden avulla nykyisestä toiminnasta saadaan tehokkaampaa ja suoraviivaisempaa.

Lisäksi opit soveltamaan työelämän tutkimus- ja kehittämismenetelmiä oman osaamisesi ja myös organisaatiosi kehittämiseen. Opit reagoimaan nopeisiin muutoksiin, luomaan uusia toimintamalleja ja johtamaan muutosprosesseja.

Logistiikan YAMK-insinööritutkinto on Master-tason aikuiskoulutusta, jonka voit suorittaa työsi ohessa.

Logistiikalla voittoon! Koulutuksessa keskitytään luomaan toimivalla logistiikan johtamisella sekä taloudellista että toiminnallista menestystä. Koulutuksen aikana opitaan käyttämään erilaisia kehittämis- ja optimointimenetelmiä, joilla prosesseja on mahdollista kehittää ja mitata. Opintojen keskeinen sisältö liittyy ihmisten ja prosessien johtamiseen. 

Tarjolla on uusinta tietoa myös toimitusketjun hallinnasta ja logistiikasta, yhteistyöverkostoista sekä hankinnoista. Logistiikan koulutuksella lisäät logistiikan osaamistasi, johtamistaitojasi ja yrittäjyyttä sekä mahdollisuuksia ottaa vastaan haasteellisempia työtehtäviä. saat valmiuksia organisaation toiminnan systemaattiseen kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Logistiikan YAMK- tutkinto-ohjelman koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten, että kontaktipäivät ajoittuvat perjantai-iltapäiviin sekä lauantaihin. Kontaktipäiviä järjestetään n. kaksi kuukaudessa, joiden välissä tapahtuu itsenäistä opiskelua. Opintojaksoilla ei järjestetä tenttejä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu