AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Geronomi (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Geronomi (AMK) | monimuotototeutus

Geronomi

Jokainen ihminen ikääntyy ja haluaa tulla kohdatuksi juuri sellaisena ihmisenä kuin on, myös ikääntyessään. Geronomi on vanhustyön asiantuntija ja vastaa tähän tarpeeseen. Geronomin osaaminen rakentuu monialaisesta gerontologisesta tiedosta, sisältäen sosiaalialan, hoitotyön ja kuntoutuksen näkökulmat.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena geronomina tuet ikäihmisen terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia, edistät ikäystävällisyyttä ja huomioit työssäsi ikääntymisen sosiaalisen ja kulttuurisen ulottuvuuden.

Geronomiopinnoissa opiskelet monialaisia gerontologisia opintoja. Opintojen teemat liittyvät terveyteen, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Osaamista syventäviä teemoja ovat esimerkiksi muistityö sekä omais- ja perhehoito.

Perehdyt geronomin työprosesseihin ja -menetelmiin, ikäystävälliseen yhteiskuntaan ja sosiokulttuuriseen vanhustyöhön. Opinnot toteutuvat verkossa ja lähiopetusviikoilla. Opiskelu tapahtuu projekti- ja tiimioppimista hyödyntäen. 

Geronomiopintojen aikana harjoittelet paljon käytännössä: harjoitteluissa ja työelämässä sekä erilaisten työelämälähtöisten oppimistehtävien muodossa. Simulaatioissa harjaannut yhdistämään monialaista gerontologista tietoa käytännön harjoitteiden avulla. Sinulla on myös mahdollisuus vahvistaa kansainvälisyysosaamista, muun muassa kansainvälisessä opiskelija- tai harjoitteluvaihdossa.

Geronomi työelämässä

Geronomin tutkinto antaa sinulle valmiudet toimia erilaisissa vanhustyön tehtävissä. Voit työskennellä julkisella ja yksityisellä sektorilla, järjestöissä, säätiöissä ja esimerkiksi kehittämishankkeissa. Työpaikkasi voi olla ohjaus-, valmennus-, kuntoutus-, hoiva- tai hoitotyössä. Geronomina voit työskennellä niin yksilö- ja ryhmäkohtaisessa asiakastyössä kuin vanhustyön moniammatillisissa työryhmissä.

Ammattinimikkeitä

  • palveluohjaaja
  • ohjaaja
  • sosiaaliohjaaja
  • projektityöntekijä
  • koordinaattori
  • palveluesimies
  • suunnittelija

Koulutuksen toteutus

petus tapahtuu pääosin etänä verkossa. Verkko-opiskelupäiviä on 1-5 päivää viikossa. 2-5 päivän lähiopetusjaksoja kampuksella järjestetään 3-5 kertaa lukukaudessa. Etä- ja kampusopiskelun lisäksi on itsenäistä ja tiimityöskentelyä. Opiskelu on päätoimista ja edellyttää läsnäoloa sekä lähi- että etäjaksoilla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Geronomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Geronomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu