Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Tavoitteena uusi ammatti – vai kehittyminen ammattilaisena?

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksella on laaja valikoima eri alojen koulutuksia aina lyhytkursseista ja sertifikaateista tutkintokoulutuksiin. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus elää ajan mukana ja selvittää jatkuvasti, mitä taitoja ja osaamista työelämässä kaivataan. Sen pohjalta he rakentavat opiskelijan ja yrityselämän kannalta parhaat tavat opiskella.

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa voit opiskella niitä taitoja, mitä työelämässä oikeasti tarvitaan! Opiskelija voi valita hänelle itselleen parhaiten sopivimman koulutusmuodon: päätoiminen opiskelu, työnohessa opiskelu tai etä- ja lähiopiskelu. Opinnoissa hyödynnetään nykyteknologian luomia oppimisympäristöjä.

Omaehtoinen koulutus

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus järjestää omaehtoisena koulutuksena ammatilliseen perustutkintoon valmistavaa koulutusta sekä Opetusministeriön rahoittamana ammatillista lisäkoulutusta (ns. täydennyskoulutusta).

Perustutkintoon valmistavaa koulutusta toteutetaan sekä päivä- että iltakoulutuksena. Täydennyskoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa lähiopetusjaksot järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelijoiden toiveet otetaan huomioon koulutusten toteuttamisen tavoissa ja ajankohdissa.

Omaehtoiseen koulutukseen voivat osallistua sekä työttömät että työssäolevat. Päiväkoulutusten aikana opiskelijat voivat saada Kelan opintotukea.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Vuoden 2014 alusta lähtien KPEDUn nuorten koulutuksista vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja aikuiset kouluttaa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Kansanopistokoulutuksesta vastaa Keski-Pohjanmaan kansanopisto. Aiemmin toimineet kuusi opistoa (Kokkolan ammattiopisto, Kokkolan kauppaopisto, Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opisto, Keski-Pohjanmaan Opisto, Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston yksiköt Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla sekä Keski-Pohjanmaan aikuisopisto) siirtyivät historiaan.

» Lue lisää KPEDUsta

Koulutukset Paikkakunta
Eläintenhoitajan ammattitutkinto Kannus
Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieronta Kaustinen
Hevostalouden ammattitutkinto | ravivalmentaminen Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | hevosharrasteohjaaja Perho
Hevostalouden perustutkinto | hevospalvelujen tuottaminen Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | kengityskoulu Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | monipuoliset hevostaidot Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | valjaspajakoulu Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | yrittäminen hevosalalla Kaustinen
Hierojan ammattitutkinto Kokkola
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija Kokkola
Jalkojenhoidon ammattitutkinto Kokkola
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto Kälviä
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto Kälviä
Liiketalouden perustutkinto | merkonomi Kokkola
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto-ohjaaja Perho
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Kokkola
Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoidon osaamisala Useita (2)
Maatalousalan perustutkinto | maatilatalous Kannus
Maatalousalan perustutkinto | turkistarhaaja Kannus
Maatalouskoneasentajan ammattitutkinto Kannus
Media-alan ammattitutkinto Kokkola
Media-alan perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja Kokkola
Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja Kannus
Metsäkoneenkuljettajan ammattitutkinto Kannus
Minkinkasvatuskoulutus Kannus
Myynnin ammattitutkinto Kokkola
Myynnin ammattitutkinto | palvelutiskissä toimiville Kokkola
Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Kälviä
Perhepäivähoitajan ammattitutkinto Kälviä
Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja Kokkola
Päihdetyön ammattitutkinto Kokkola
Rakennusalan perustutkinto Kokkola
Sihteerin ammattitutkinto Kokkola
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja Kokkola
Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja Kokkola
Taloushallinnon ammattitutkinto Kokkola
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto Kokkola
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi Kokkola
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | lampaanlihan ja villan tuottaminen Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | maatalouslomittamisen osaamisala Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | sorkkien hoitamisen osaamisala Kannus
Valokuvaajan ammattitutkinto Kälviä
Vartijan ammattitutkinto Kokkola
Yrittäjän ammattitutkinto Kokkola

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen