Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Tavoitteena uusi ammatti – vai kehittyminen ammattilaisena?

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksella on laaja valikoima eri alojen koulutuksia aina lyhytkursseista ja sertifikaateista tutkintokoulutuksiin. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus elää ajan mukana ja selvittää jatkuvasti, mitä taitoja ja osaamista työelämässä kaivataan. Sen pohjalta he rakentavat opiskelijan ja yrityselämän kannalta parhaat tavat opiskella.

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa voit opiskella niitä taitoja, mitä työelämässä oikeasti tarvitaan! Opiskelija voi valita hänelle itselleen parhaiten sopivimman koulutusmuodon: päätoiminen opiskelu, työnohessa opiskelu tai etä- ja lähiopiskelu. Opinnoissa hyödynnetään nykyteknologian luomia oppimisympäristöjä.

Omaehtoinen koulutus

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus järjestää omaehtoisena koulutuksena ammatilliseen perustutkintoon valmistavaa koulutusta sekä Opetusministeriön rahoittamana ammatillista lisäkoulutusta (ns. täydennyskoulutusta).

Perustutkintoon valmistavaa koulutusta toteutetaan sekä päivä- että iltakoulutuksena. Täydennyskoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa lähiopetusjaksot järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelijoiden toiveet otetaan huomioon koulutusten toteuttamisen tavoissa ja ajankohdissa.

Omaehtoiseen koulutukseen voivat osallistua sekä työttömät että työssäolevat. Päiväkoulutusten aikana opiskelijat voivat saada Kelan opintotukea.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Vuoden 2014 alusta lähtien KPEDUn nuorten koulutuksista vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja aikuiset kouluttaa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Kansanopistokoulutuksesta vastaa Keski-Pohjanmaan kansanopisto. Aiemmin toimineet kuusi opistoa (Kokkolan ammattiopisto, Kokkolan kauppaopisto, Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opisto, Keski-Pohjanmaan Opisto, Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston yksiköt Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla sekä Keski-Pohjanmaan aikuisopisto) siirtyivät historiaan.

» Lue lisää KPEDUsta

Koulutukset Paikkakunta
Eläintenhoitajan ammattitutkinto Kannus
Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshierontapalvelujen tuottamisen osaamisala (hevoshieroja) Kaustinen
Hevostalouden ammattitutkinto | ravivalmennuspalvelujen tuottamisen osaamisala Kaustinen
Hevostalouden perustutkinnon osa | monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja) Kaustinen
Hevostalouden perustutkinnon osa | valjaspajakoulu (hevostenhoitaja) Kaustinen
Hevostalouden perustutkinnon osa | yrittäminen hevostalousalalla (hevostenhoitaja) Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | hevosharrasteohjaaja (hevostenhoitaja) Perho
Hevostalouden perustutkinto | hevospalveluohjaaja (hevostenhoitaja) Kaustinen
Hevostalouden perustutkinto | kengityskoulu (hevostenhoitaja) Kaustinen
Hierojan ammattitutkinto Kokkola
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto Kälviä
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto Kälviä
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Kokkola
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto-ohjaaja, riistalinja Perho
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Kokkola
Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoidon osaamisala (eläintenhoitaja) Kannus
Maatalousalan perustutkinto | maatilatalouden osaamisala (maaseutuyrittäjä) Kannus
Maatalousalan perustutkinto | turkistalouden osaamisala (turkistarhaaja) Kannus
Maatalouskoneasentajan ammattitutkinto | maatalouskoneiden huoltokorjaaja Kannus
Media-alan ammattitutkinto Kokkola
Metsäalan perustutkinto | metsätalouden osaamisala (metsuri-metsäpalvelujen tuottaja) Kannus
Metsäkoneenkuljettajan ammattitutkinto | metsäkoneenkuljettaja Kannus
Minkinkasvatuskoulutus Kannus
Myynnin ammattitutkinto Kokkola
Myynnin ammattitutkinto | palvelutiskissä toimiville Kokkola
Perhepäivähoitajan ammattitutkinto Kälviä
Prosessiteollisuuden perustutkinto | kemianteollisuuden osaamisala (prosessinhoitaja) Kokkola
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Kokkola
Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala (talonrakentaja) Kokkola
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija Kokkola
Seminologin ammattitutkinto Kannus
Sihteerin ammattitutkinto Kokkola
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja Kokkola
Talotekniikan perustutkinto | putkiasennuksen osaamisala (putkiasentaja) Kokkola
Taloushallinnon ammattitutkinto | talousassistentin osaamisala Kokkola
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto Kokkola
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi Kokkola
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | lampaanlihan ja villan tuottaminen Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | maatalouslomittamisen osaamisala Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | sorkkien hoitamisen osaamisala Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | tuotantoeläinten tilasiemennys (nauta) Kannus
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto, turkiseläinten tilasiemennys (kettu, suomensupi) Kannus
Yrittäjän ammattitutkinto | toimivat yrittäjät Kokkola
Yrittäjän ammattitutkinto | yrityistoimintaa suunnittelevat Kokkola

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen