Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista.

Ammatillisen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä ja sen suorittaminen kestää noin kolme vuotta. Keski-Pohjanmaan ammattiopistolla voi suorittaa rinnakkain sekä ammatillisen perustutkinnon että ylioppilastutkinnon.

Ammattilukio ja yhdistelmäopinnot

Yhtenä vaihtoehtona Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa opiskeleville on ammattilukiokoulutus. Ammattilukiolla tarkoitetaan opetusjärjestelyjä, joissa ammatillinen perustutkinto, lukion oppimäärä ja ylioppilastutkinto on mahdollista suorittaa neljässä vuodessa ryhmämuotoisena opiskeluna. Opintojen toteutuksessa vuorottelevat ammatilliset jaksot ja lukio-jaksot.

Yhdistelmäopinnoissa opiskelija voi rakentaa opintojensa sisällön omien tavoitteidensa ja yksilöllisen opiskeluohjelman mukaisesti yhteistyöverkostoon kuuluvien oppilaitosten opintotarjonnasta. Opiskelijan tavoitteena voi olla esimerkiksi kaksois- tai kolmoistutkinnon suorittaminen tai tutkinnon monipuolistaminen yksittäisillä opintojaksoilla ja kursseilla.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Vuoden 2014 alusta lähtien KPEDUn nuorten koulutuksista vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja aikuiset kouluttaa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Kansanopistokoulutuksesta vastaa Keski-Pohjanmaan kansanopisto. Aiemmin toimineet kuusi opistoa (Kokkolan ammattiopisto, Kokkolan kauppaopisto, Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opisto, Keski-Pohjanmaan Opisto, Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston yksiköt Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla sekä Keski-Pohjanmaan aikuisopisto) siirtyivät historiaan.

» Lue lisää KPEDUsta

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Koulutukset - Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Koulutukset Paikkakunta
Autoalan perustutkinto | ajoneuvoasentaja Kokkola
Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja Kokkola
Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori Kokkola
Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja Kokkola
Hevostalouden perustutkinto | hevostenhoitaja Useita (2)
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | parturi tai kampaaja Kokkola
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Kälviä
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja Kokkola
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja Kokkola
Laboratorioalan perustutkinto | laborantti Kokkola
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Kokkola
Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja Kokkola
Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoidon osaamisala (eläintenhoitaja) Kannus
Maatalousalan perustutkinto | maatalousteknologian osaamisala (maaseutuyrittäjä) Kannus
Maatalousalan perustutkinto | maatilatalouden osaamisala (maaseutuyrittäjä) Kannus
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja Kokkola
Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljetuksen osaamisala (metsäkoneenkuljettaja) Kannus
Pintakäsittelyalan perustutkinto | rakennusmaalauksen osaamisala (maalari) Kokkola
Prosessiteollisuuden perustutkinto | kemianteollisuuden osaamisala (prosessinhoitaja) Kokkola
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja, toimitilahuoltaja Kokkola
Puualan perustutkinto | puuseppä Kokkola
Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala (talonrakentaja) Kokkola
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki Kokkola
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija Kokkola
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja Kokkola
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja tai sähköasentaja Kokkola
Talotekniikan perustutkinto | putkiasennuksen osaamisala (putkiasentaja) Kokkola
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | vaatetusompelija Kokkola
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja Kokkola
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi Kokkola
Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja Kokkola
VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus Kokkola

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen