Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuollon osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ammattitutkinnot
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuollon osaamisala

Toimitilahuollon osaamisalan suorittanut osaa toimia puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Opiskelija voi suunnata ammatillista osaamista laitoshuoltoon tai toimitilahuoltoon tutkintonimikkeen mukaisesti.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voi suunnata osaamista erilaisiin asiakaskohteisiin esimerkiksi oppilaitoksiin, päiväkoteihin, teollisuuteen tai terveydenhuoltotiloihin. Valinnaisissa tutkinnon osissa on mahdollisuus perehtyä myös perussiivoukseen, työhön opastamiseen tai vaikka työpaikkaohjaajana toimimiseen.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut toimii laitoshuollon tai toimitilahuollon tehtävissä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan asiakaskohteissa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto sisältää pakollisen sekä yhden tai kahden osaamisalan valinnaisen tutkinnon osan.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Laitoshygieniapalvelut (45 osp) > tutkintonimike Laitoshuoltaja
  • Ylläpitosiivouspalvelut (45 osp) > tutkintonimike Toimitilahuoltaja (AT)

Koulutuksen toteutus

Tavoitteena on puhtaus-ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tai osatutkinnon suorittaminen. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja se sisältää lähiopetusta oppilaitoksessa, työn tekemistä työpaikoilla sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Opiskelijoiden opintopolut suunnitellaan yksilöllisiksi ja joustaviksi. Oppiminen ei ole enää sidottu aikaan, paikkaan tai opetusryhmään.

Koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa opetuksen sisältöön, toteutukseen ja kestoon.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen tapahtuu suoraan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Hakea voivat henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita puhtauspalvelualan työtehtävistä ja joilla on jo kokemusta alan tehtävistä.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuollon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuollon osaamisala täytä seuraavat tiedot: