Ammatilliset perustutkinnot

Ketterästi kokin tai tarjoilijan työhön

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ketterästi kokin tai tarjoilijan työhön

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Rakenna polkusi ravintola- ja catering-alan ammattilaiseksi

Keudassa teet kokin tai tarjoilijan opintoja joustavasti ja voit räätälöidä juuri sinun näköisesi koulutuksen. Voit valita suoritettavaksi juuri sinua kiinnostavat tutkinnon osat. Opintoja voi suorittaa kätevästi myös koulutus- tai oppisopimuksella ravintola-alan työtä tehden.

Kokin työssä valmistat maistuvia ja näyttäviä annosvaihtoehtoja erilaisissa ravintolayrityksissä. Sinulla on kokemusta ravintolan keittiössä toimimisesta ja siellä käytettävistä erilaisista valmistusmenetelmistä ja esillelaitosta. Toteutat annoksia huomioiden asetetut laatu- ja kannattavuustavoitteet sekä gastronomian ja ruokatrendit.

Tarjoilijan työssä tunnet ruoka- ja juomatuotteet sekä toimit monipuolisesti myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Huolehdit ruuan ja juomien tarjoilusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä vastaat kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta huomioiden mm. kustannukset, myynnin ja erilaisten asiakkaiden tarpeet.

Tutustu koko tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Aloita opintosi vaikka näistä

Pavusta kuppiin – Baristaksi kahvilaan

Street food ja Fast food -osaajaksi

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Suoritat 10-145 osp Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

10-145 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto riippuu suoritettavien tutkinnon osien määrästä.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Sarviniitynkatu 9
Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopintoja on joustavasti 1–4 päivänä viikossa pääsääntöisesti päiväsaikaan, minkä lisäksi on etätehtäviä/ verkko-opintoja ja oppimista alan työpaikalla.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Syrjä Riitta

Opettaja

+358503375480

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketterästi kokin tai tarjoilijan työhön? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu