Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola-alan koulutus, nopeasti palvelukeittiöön

Keuda, paikassa Nurmijärvi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola-alan koulutus, nopeasti palvelukeittiöön

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Ravintola-alan avustaviin tehtäviin palvelukeittiöön!

Koulutuksessa opit työskentelemään avustavissa tehtävissä erityisesti palvelu- ja jakelukeittiöissä, joissa tarjoillaan lounasta. Saat tietoa siitä, miten toimia ravintola-alalla ja tutustut erilaisiin työtehtäviin. Harjoittelet veitsenkäsittelyä, ruoanlaittoa, omavalvontaa, erityisruokavalion perusteita ja työturvallisuuteen liittyviä taitoja. Opit myös tilaamaan ruoka-aineita, varastoimaan ja käsittelemään niitä sekä laittamaan ruokia esille. Koulutuksessa valmistetaan lounasruokia ja leivonnaisia hygieenisesti.

Opit myös tarjoilun perustaitoja, maksuvälineiden käyttöä ja asiakaspalvelua. Opetus on pääosin suomen kielellä, ja varmistamme, että ymmärrät riittävästi suomea. Opinnot suunnitellaan ottaen huomioon aiempi työkokemuksesi ja omat tavoitteesi. Koulutukseen kuuluu opiskelua sekä oppilaitoksessa että työpaikoilla. Jos haluat, voit jatkaa opintojasi kokiksi tai tarjoilijaksi suorittamalla koko Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon, jos valmiutesi riittävät.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kaksi tutkinnon osaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta: Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp Opintopolku.fi
Palvelukeittiön toiminnot 15 osp Opintopolku.fi
Lisäksi tarjolla on suomen kielen opintoja.

Laajuus ja kesto

35 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kahdeksan kuukautta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Nurmijärvi, Lopentie 20

Ajankohta

Koulutus alkaa 8.8.2024 ja päättyy maaliskuussa 2025 (henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaisesti). Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetus on toimipisteessä arkipäivisin yleensä klo 8.30-15.00 välisenä aikana, keittiötunnit ovat klo 8.30-14.00. Työpaikalla tapahtuva oppiminen tapahtuu työpaikan työaikojen mukaisesti.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Lisäksi opiskelu voi sisältää esim. itsenäisiä- ja ryhmätyötehtäviä sekä verkko-opiskelua. Täydennät lähiopiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 14.3.2024 ja päättyy 24.5.2024. Hakijat haastatellaan 27.5. – 7.6.2024. Valintapäätökset tehdään kesäkuussa 2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Välivaara Riku

Opettaja

+358505355927

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu ravintola-alan koulutus, nopeasti palvelukeittiöön? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu