Ammatilliset perustutkinnot

Street food ja Fast food -osaajaksi

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Street food ja Fast food -osaajaksi

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hifistele katuruoalla – opi katuruoan koukuttavimmat herkut

Ruoka maistuu parhaimmalta porukassa ja ulkona nautittuna. Katuruokakeittiössä inspiroidutaan maailman mauista, innostutaan uusista ruokatrendeistä ja kokeillaan ennakkoluulottomasti uutta. Tarjolla on pikakaista katukeittiöiden osaajaksi. Tule oppimaan koulutuksen koukuttavimmat ja katu-uskottavimmat ruoat eli bao bunit, wrapit, tacot, burgerit, hodarit ja muut takuuvarmat street food -herkut unohtamatta vihreän vallankumouksen tuomia kasvisvaihtoehtoja.

Koulutuksen aikana opit toimimaan erilaisissa katukeittiöissä ja pikaruokaravintoloissa. Hankit osaamista tavallisimmista katu- ja pikaruokatuotteista sekä niihin liittyvästä hygieniaosaamisesta ja omavalvonnannasta. Koulutuksen aikana on myös mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.

Koulutuksen sisältöjä ovat:

Katukeittiössä toimiminen Pikaruokaravintolassa toimiminen Hygieniaosaaminen ja omavalvonta Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Katu- ja pikaruokapalvelut (10 osp). Tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

10 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2–3 kuukautta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se sopii sekä ravintola- tai kahvilatyöntekijöille että vasta alalle suuntaaville.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55
Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopintoja on noin 2–4 päivänä kuukaudessa, minkä lisäksi on etätehtäviä/ verkko-opintoja.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Syrjä Riitta

Opettaja

+358503375480

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Street food ja Fast food -osaajaksi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu