Ammatilliset perustutkinnot

Varastoalan koulutus ukrainalaisille

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Varastoalan koulutus ukrainalaisille

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele varastoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu ukrainalaisille, jotka haluavat työskennellä varastoalan tehtävissä. Opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita. Tutustut varastoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat varastoalan osatutkinnon. Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Ukrainankielinen ohjaaja tukee sinua opinnoissasi. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä varastoalan tehtäviin.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa Koulutuksen esittely ukrainan kielellä – Презентація навчання (українською мовою)

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely (25 osp) Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen (30 osp) tai Tavaran keräily ja pakkaaminen (30 osp) Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) Suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia (6 osp) Laajuus ja kesto

76 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden.

Kenelle

Koulutus sisältää alussa paljon suomen kielen opiskelua, joten koulutus sopii suomen kieltä vasta opettelevalle.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Ajankohta

Koulutus alkaa ma 12.8.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Hakijat kutsutaan erikseen haastatteluun. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Kilpeläinen Kati

Opettaja

+358401286318

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastoalan koulutus ukrainalaisille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu