Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hae eväitä ravintola-alan perustyötehtäviin!

Koulutuksen aikana saat valmiuksia työskennellä avustavissa tehtävissä ravitsemisliikkeissä opiskelemalla ravitsemispalveluissa toimimista sekä lounasruokien valmistusta. Suomen kielen opintoja ja tukea sen oppimiseen on tarjolla koko koulutuksen ajan. Opetus on pääasiallisesti suomen kielellä, lähtötaso varmistetaan. Opetuksen tukikielenä on tarvittaessa englanti ja venäjä. Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti aiemman työhistorian ja oman kehittämissuunnitelman perusteella.

Koulutuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi kokiksi tai tarjoilijaksi suorittamalla koko Ravintola- ja catering-alan perustukinnon (180 osp), mikäli opiskeluvalmiutesi ovat riittävät.

Tutustu koulutuksen sisältöön Opintopolussa Koulutuksen esittely ukrainan kielellä – Презентація навчання (українською мовою)

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta. Lounasruokien valmistus (40 osp) ja Ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp).

Laajuus ja kesto

60 osaamispistettä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 10 kuukautta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2
Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Mäntsälässä koulutuksen seuraavaa aloitus on tammikuussa 2025. Järvenpään uudesta aloituksesta ilmoitamme heti kun se varmistuu. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetusta on ma–pe klo 8.30–16 välillä.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Lisäksi opiskelu voi sisältää esim. itsenäisiä- ja ryhmätyötehtäviä sekä verkko-opiskelua. Täydennät lähiopiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Flink Anton

Päätoiminen tuntiopettaja

+358401529185

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Aro Sari

Opettaja

+358401745446

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Yliniemi Marketta

Opettaja

+358503643559

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Pitkänen Mirja

Opinto-ohjaaja

+358503507546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu