Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kiinteistönhoitaja

OSAO
Yhteenveto
1,5 vuotta
Ammattitutkinnot
Oulu

Alkavat koulutukset
Oulu
Kysy lisätietoja

Oulu
Kysy lisätietoja
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kiinteistönhoitaja

Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto antaa sinulle valmiudet suoriutua itsenäisesti kiinteistöpalveluihin liittyvistä työtehtäviä, joilla varmistetaan kiinteistöjen LVI-teknisten järjestelmien toiminta ja ylläpidetään kiinteistön yleistä käyttökuntoa.

Kiinteistönhoitajana työskentelet useimmiten kiinteistöpalvelu- tai kiinteistöhuoltoyritysten palveluksessa, isännöintiyrityksissä tai teollisuus- ja tuotantoyrityksissä. Lisäksi yksittäiset kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä suurempien kiinteistöjen omistajat, kuten kunnat ja valtio, pankit sekä vakuutusyhtiöt työllistävät kiinteistönhoitajia.

Koulutuksen sisältö

Pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp
  • Kiinteistön toimintakunnon ylläpito, 45 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 90 osp)

  • Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito, 30 osp
  • Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien toimintakunnon ylläpito, 30 osp
  • Kiinteistöautomaation säätö ja ohjaus, 30 osp
  • Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen, 30 osp
  • Ulkoalueiden hoitokoneiden käyttö ja huolto, 15 osp
  • Uima-allasjärjestelmien huolto ja ylläpito, 30 osp

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto oppisopimuksella

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. 

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena niin, että tietopuolista opetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Koulutus toteutetaan yrityksen ja työntekijän tarpeet huomioiden. Koulutus alkaa Taivalkosken yksikössä. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Hakeminen

Jatkuvan haun kautta opiskelemaan hakevat: Koulutukseen voivat hakeutua noin kolme vuotta kiinteistönhoitoalalla toimineet henkilöt, jotka haluavat pätevöityä ja suorittaa ammattitutkinnon.

Oppisopimuksella koulutukseen hakeutuvat: Koulutukseen voivat hakea alalla työskentelevät kiinteistönhoitajat, joilta puuttuu tutkinto tai jotka haluavat lisää koulutusta. Oppisopimuskoulutus edellyttää työsuhdetta alan työpaikassa koulutuksen ajaksi ja koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä tai yrittäjänä toimimista.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.