Ammattitutkinnot

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | suurtalouskokki

OSAO, paikassa Kaukovainio
Pituus
Noin 1 vuosi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Noin 1 vuosi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | suurtalouskokki

Suurtalouskokin ammattitutkinto on suunnattu sinulle, jolla on alan perustutkinto suoritettuna tai työkokemusta keittiötyöskentelystä ja haluat täydentää ja syventää ammatillista osaamistasi.

Suurtalouskokkina osaat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Toimit organisaation toiminta-ajatuksen mukaisesti ja työskentelet taloudellisesti ja laadukkaasti. Osaat valmistaa erilaisia ruokalajeja ja ateriakokonaisuuksia ja käyttää ammattimaisesti ja tehokkaasti ammattikeittiön koneita ja laitteita. Osaat myös palvella asiakkaita asiakaslähtöisesti ja kohteliaasti.

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan lähi- ja etäopetuksena sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena. Koulutus painottuu työpaikalla oppimiseen.

Oppisopimusopiskelu

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimusopiskeluna. Se edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimusopiskelun voi aloittaa milloin vain.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä. Osaat valmistaa lounas- ja päivällistuotteita suurillekin asiakasmäärille. Suurtalouskokkina hallitset erityisruokavaliot ja osaat valmistaa monipuolisia kasvisruokia.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä (osp) ja opiskeluaika on noin 1,5 vuotta. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Pakollinen tutkinnon osa (60 osp)

  • Ruoanvalmistus suurtaloudessa

Valinnaiset tutkinnon osat (90 osp)

  • Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen
  • Kasvisruokien valmistaminen
  • Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen
  • Ruoan valmistus eri tuotantomenetelmillä
  • Ruoan valmistus tilauspalvelussa

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Kaukovainio
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ruokapalveluiden ammattitutkinnon kielitaitovaatimus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 200 € (Alv 0 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu