Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | Esimiestyö haltuun | monimuotototeutus

Pituus
1 - 1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 - 1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | Esimiestyö haltuun | monimuotototeutus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto / Salon seudun ammattiopisto

Ota esimiestyö haltuun ja paranna johtamisen taitojasi

Koulutus sopii sinulle, jos olet lähiesihenkilö, varaesimies tai esimieheksi aikova/siirtyvä, jolla on ohjattavanaan työryhmä tai vastaava yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittanut voi toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä.

Koulutuksessa vahvistat johtamisen taitojasi

Opit johtamaan työryhmää, tekemään toimivia työvuoroja, pitämään tehokkaita kokouksia ja vuorovaikuttamaan ihmisten kanssa. Suunnittelet perehdytyksen ja toteutat sen – ehkä jopa uudella tavalla vaikka digitaalisesti? Teet tavoitteiden seurantaa, työntekijöiden osaamisen kehittämistä ja opit ymmärtämään myös eurojen merkityksen. Lisäksi teet kehittämisehdotuksia esimiehellesi.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä:

 • esimiestyö ja omat vastuusi, kehittyminen esihenkilönä
 • perehdytys ja sen kehittäminen
 • vuorovaikutus ja viestintä sekä ongelmien ratkaisu
 • toiminnan ja tehokkuuden arviointi sekä kehittäminen
 • kannattavuus
 • henkilöstötyö ja osaamisen kehittäminen
 • asiakkuuksien hoito ja kehittäminen
 • kehittämishankkeet

Hyvä esimiestyö vaatii jatkuvaa kehittämistä

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä, sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Koulutuksen myötä omaksut hyvät viestinnälliset valmiudet ja osaat kehittää työryhmäsi toimintaa.

Valinnaisesta tutkinnon osasta riippuen sinulla on koulutuksen jälkeen erityistä osaamista asiakkuuksien vahvistamiseksi, toiminnan kannattavuuden parantamiseksi tai henkilöstötyön kehittämiseksi omassa työryhmässäsi. Opintojen aikana olet voinut hankkia valmiuksia myös jonkin lähiesimiestyöhösi liittyvän kehittämishankkeen suunnittelussa.

Jatko-opinnot ovat uralla edetessä mahdollisia joko oman alan opinnoissa tai esimerkiksi johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa, tuotannon johtamisen erikoisammattitutkinnossa tai liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa. Myös ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opinnot sopivat hyvin tämän tutkinnon jatkoksi.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

 • Monimuotototeutus
 • Salo
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto | Esimiestyö haltuun | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu