Erikoisammattitutkinnot

Majoitus – ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto – Valmentava ote esimiestyöhön

Pituus
Henkilökohtaisen sopimuksen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaisen sopimuksen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Majoitus – ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto – Valmentava ote esimiestyöhön

Esimieskoulutus on majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä esimiestehtävissä toimiville henkilöille suunnattu verkkovalmennus, joka antaa sinulle tiedot ja taidot työskennellä esimiehenä, johtajana ja tiimin vetäjänä. Valmennuksessa syvennytään monipuolisesti majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin mm. henkilöstön työhyvinvoinnin johtamiseen, palautteenanto- ja vuorovaikutustaitoihin, perehdytys- ja ohjaamistaitoihin, lakien ja asetusten soveltamiseen, talouden suunnitteluun, seuraamiseen ja johtamiseen sekä myynnin johtamiseen ja seuraamiseen.

Pääset verkostoitumaan eri organisaatiossa toimivien esimiesten kanssa. Opiskelun ajan hyödynnämme mahdollisimman paljon toistemme tietoja, taitoja, kokemuksia ja osaamista. Verkkoluokassa kohtaamme toisemme vertaisina ja pohdimme yhdessä esimiestyön ilmiöitä. Saat tukea esimiehenä kasvamisen prosessiin ja oman esimiesidentiteetin rakentumiseen. Avoimesti jakamalla saat myös itse eniten.

Opetusmenetelmänä on tiimioppimisen menetelmä ja esimiestyön tekemistä ja johtamista tarkastellaan tiimityöskentelyn ja valmentamisen näkökulmista. Koulutuksen aikana käsitellään työssäsi tärkeitä asioita ja kiperiä haasteita yhdessä. Koulutus on käytännönläheinen ja joustava tapa oppia ja opiskella työn ohessa.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.
Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki neljä tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti.

Pakolliset osat

  • Päivittäisten toimintojen ohjaaminen 50 osp
  • Esimiehenä toimiminen 60 osp
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen 40 osp

Valinnaiset osat, joita suoritetaan vähintään 30 osp

  • Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen 30 osp
  • Kehittämisprojektin toteuttaminen 30 osp
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen 20 osp
  • Tutkinnon osa muusta ammattitutkinnosta tai muusta erikoisammattitutkinnosta 10-30 osp
  • Voit myös suorittaa tutkinnon osan tai osia tarpeesi mukaan (osatutkinto).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 1–1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Koulutus on oppisopimuskoulusta, työnantajasi maksaa sinulle palkkaa oppisopimuksen aikana. Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle sekä työnantajalle maksuton.

Koulutus toteutetaan verkossa vuorovaikutteisessa verkkoympäristössä sekä käytännön työtä tekemällä omassa työpaikassa oppisopimuskoulutuksena.. Tiimioppimisen ytimessä on yksilön oman oppimisen prosessi. Oppimisprosessi muodostuu tiimin kanssa vietetystä ajasta, mentorien ja asiantuntijoiden verkostosta, valmentajien antamista teematehtävistä (omaa työtäsi kehittäviä tehtäviä), henkilökohtaisesta lukuohjelmasta ja reflektiosta oppimispäiväkirjassa. Erilaisia verkkotapaamisia toteutetaan viikoittain, kestoltaan 1-4 tuntia. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esimiestehtävissä omalla työpaikalla henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Tutkinto soveltuu henkilölle, joka toimii majoitus- ja ravitsemisalan yrityksessä tai organisaatiossa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä ja pääset tekemään työssäsi tutkinnon vaatimia esimiestehtäviä tai olet vasta siirtymässä esimiestehtäviin. Voit olla myös itsenäinen majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjä. Sinulla tulee olla koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta hankittu vankka alan ammattitaito sekä riittävät opiskelutaidot ja riittävä suomen kielen taito.

Opiskelijavalinnat tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Majoitus – ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus – ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto – Valmentava ote esimiestyöhön? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu