Erikoisammattitutkinnot

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Sinustako majoitus- ja ravintola-alan menestyksekäs esihenkilö?

Haluatko syventää osaamistasi majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyössä? Meillä vahvistat osaamistasi tiimin johtamisessa ja tarjoamme työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Opiskeluissa saat keinoja työn suunnitteluun, organisointiin ja päivittäisiin työnjohtotehtäviin, joiden avulla pystyt kasvattamaan sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyyttä.

Tutkinto antaa valmiudet työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan liikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit työskennellä esimerkiksi työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä, yksikön päällikkönä, ravintolavastaavana, ravintolaesimiehenä, ravintolapäällikkönä. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Sinulla on mahdollisuus opiskella kokonaan etänä. Panostamme myös henkilökohtaiseen ohjaukseen opinnoissasi.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit esihenkilötehtävissä majoitus- tai ravitsemisalan liikkeessä esimerkiksi työhön osallistuvana esihenkilönä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä.

Tutkinto antaa valmiudet työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot voit suorittaa kokonaan etäopintoina. Opinnot sisältävät keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto määräytyy sinun aiemman osaamisen mukaan (1–1,5 vuotta). Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 500 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Opettaja

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutkinnon aikaisempi nimi on Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu