Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja

Hyvinvointiteknologia-asentaja tuntee kotien, sairaaloiden ja hoivayksiköiden tekniset järjestelmät. Hän pystyy asentamaan, huoltamaan, korjaamaan ja opastamaan asiakkaita laitteiden käyttöönotossa.

Ammatissa tarvitaan teknistä osaamista, ongelmanratkaisu-, päättely- ja soveltamiskykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyötaitoja.

Ammatissa tehdään läheistä yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa ja hyvistä vuorovaikutustaidoista on etua ammatissa toimiessa. Hyvinvointiteknologia-asentajalla on hyvät edellytykset jatkaa opiskelua AMK-insinööriksi ja erikoistua esimerkiksi terveys- ja hyvinvointiteknologiaan.

Hyvinvointiteknologia-asentaja työelämässä

Hyvinvointiteknologia-asentaja työllistyy teknisiin asennusliikkeisiin-, hoito- ja kuntoutuslaitoksiin, sairaaloihin, alan teollisuuteen, turva- ja kulunvalvontalaitteita toimittaviin yrityksiin ja maahantuontiin. Työtehtäviin voi kuulua terveydenhuoltojärjestelmien laiteasennukset sekä kotiasumisen tukijärjestelmien asennustyöt sekä niihin perehdyttäminen. Ammattinimikkeitä voivat olla esim. tekninen asentaja, tekninen huoltaja, tietoliikenneasiantuntija tai turvalaiteasentaja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Jatko-opinnot

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Hyvinvointiteknologia-asentaja

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | hyvinvointiteknologia-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos
Tulluntie 30
38100 Sastamala

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

» Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos somessa Tervetuloa opiskelemaan Sasky koulutuskuntayhtymään Karkkuun! Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella luonnon kauniilla paikalla Sastamalan Karkussa. Kulkemaan pääsee junalla sekä Tampereen että Porin suunnasta tai linja-autolla Sastamalan keskustasta. Oppilaitoksessa...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu