Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Sedu
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kurikka
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Turvallisuusalan perustutkinto

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Sovit turvallisuusalalle, jos sinulla on oikealainen asenne ja motivaatiosi on kohdallaan. Turvallisuusalan ammattilainen pystyy toimimaan yllättävissä ja haastavissakin tilanteissa. Hänellä on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, joita tarvitaan alan kaikissa töissä vartijana, pelastustoiminnassa, turvalaiteasennuksissa, turvallisuussuunnittelussa, riskienhallinnassa ja viranomaistoiminnoissa.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Jo opiskeluaikana opit toimimaan kurinalaisesti; sääntöjä ja ohjeita pitää itsekin noudattaa. Turvallisuusala koulii sinusta harjoitusten kautta esiintymiskykyisen alan ammattilaisen, joka osaa ohjata ja hallita ihmisiä, isojakin joukkoja.

Sedussa saat ammattitaitoiset opettajat, joilla on monipuolinen ammatillinen kokemus ja tiivis yhteistyö työelämään. Osa opettajista kehittää ammattitaitoaan toimimalla myös alan yrittäjinä. Opettajien erilainen osaaminen tekee tiimistä parhaan mahdollisen – ja koulutus on laadukasta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa sekä täydennyskoulutuksessa.

Kurikassa turvallisuusalalla on tiukka kuri mutta rento ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Hoidetaan sovitut hommat, noudatetaan työaikoja, tehdään oma parhaamme!

Ensimmäistä kertaa Suomessa turvallisuusala saa Kurikan Kampuksessa tilat, jotka on rakennettu varta vasten turvallisuusalan koulutusta varten. Alan opettajat ovat osallistuneet suunnitteluun, ja käytännön harjoitustilat ovat viimeisen päälle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja täytä seuraavat tiedot: