Erikoisammattitutkinnot

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto | Turvallisuusalan johtaminen

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto | Turvallisuusalan johtaminen

Kiinnostaako sinua turvallisuusalan esihenkilön tai vartioimisliikkeen vastaavan hoitajan tehtävät?

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon avulla vahvistat osaamistasi turvallisuusjohtamisessa sekä saat oppeja oman työsi kehittämiseen innovatiivisessa joukossa. Pääset lisäksi verkostoitumaan muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Koulutus on verkko -monimuoto -opiskelua nykyaikaisella verkko-oppimisalustalla. Webinaareja on noin 1- 3 kertaa kuukaudessa. Webinaarit tallennetaan, joten voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle sopii.

Koulutukseen sisältyy itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä, joiden avulla kehitetään omaa työtä. Oppimistehtävät käydään yhdessä läpi livetapaamisessa verkossa.  Näytöt suoritetaan työpaikalla henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen vastuuopettaja tukee ja ohjaa sinua koko opiskelujen ajan.

]]

Hakeminen

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jos toimit yrityksen tai laitoksen turvallisuudesta vastaavana henkilönä, suojelujohtajana tai turvallisuuspäällikkönä tai aiot hakeutua kyseisiin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää turvallisuusalan osaamistasi niin, että voit toimia turvallisuusalan esimiestehtävissä tai esimerkiksi vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana. Koulutus soveltuu kaikille toimijoille, joilta edellytetään turvallisuusalan elinkeinolupaa.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava sekä sinulla pitää olla koulutusta ja työkokemusta turvallisuusalalta. Hakijalta edellytetään nuhteetonta taustaa. Careerian ammatillisten tutkintojen kielitaitovaatimus on B1.1.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto | Turvallisuusalan johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu