Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Stadin AO
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammattitutkinnot
 Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinnon suorittanut tuntee media-alan toimintaympäristön sekä hallitsee osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit ja erityispiirteet. 

Stadin AO:ssa voit suorittaa oppisopimuskoulutuksena media-alan ammattitutkinnon kaikki osaamisalat:

  • audiovisuaalisen viestinnän osaamisala
  • painoviestinnän osaamisala ja
  • valokuvauksen osaamisala

Oppisopimuskoulutus soveltuu sinulle, jos sinulla on jo media-alan työsuhde tai olet pyrkimässä siihen tai olet media-alan yrittäjä. Lisäksi koulutus edellyttää media-alan perusosaamista, valmiuksia itsenäiseen opiskeluun sekä vastuullista työskentelyä työpaikalla.

Tutkinnon rakenne

Koko tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja se muodostuu 

  • kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta, media-alan toimintaympäristön tunteminen, 15 osaamispistettä, 
  • yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta, 55 osaamispistettä sekä 
  • kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, yhteensä 80 osaamispistettä. 

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittanut osaa toimia audiovisuaalisessa tuotantoprosessissa ja ottaa työssään huomioon eri viestimien erityispiirteet ja eri jakeluympäristöt. Lisäksi audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittanut hallitsee valitsemiensa valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden mukaiset tiedot ja taidot.

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittanut voi toimia audiovisuaalisen viestinnän työtehtävissä. Media-alan ammattitutkinnon, audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittanut voi toimia kuntien, seurakuntien, yritysten ja muiden mediayhteisöjen palveluksessa tai toimia itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Oppisopimuksella toteutettavaan koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: