» Suomen Eläinkoulutuskeskus somessa

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskuksen opintojen sisältö ja toteutus

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Monimuoto-opiskelu koostuu viikonloppuihin sijoittuvasta lähiopetuksesta ja ohjatusta verkossa työskentelystä, joiden lisäksi koulutuksiin kuuluu ryhmissä, pareittain tai yksilötyönä suoritettavia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkko-opiskelu on Eläinkoulutuskeskuksessa aina vuorovaikutteista; opiskelijat saavat henkilökohtausta ohjausta verkossa useasti viikossa. Tehtävissä yhdistetään teoria ja käytäntö opiskelijoiden aikaisemmista tiedoista ja kokemuksista käsin.

Kurssit ja koulutusohjelmat ovat korkealaatuisia kasvatusalan ammattilaisten ja sisällön osaajien yhteistyönä toteutettavia koulutuksia. Suomen Eläinkoulutuskeskus keskittyy koirakoulutoiminnassaa klinikkapalveluihin sekä hajutyöskentelyn kouluttamiseen.

Mahdollisuus täydennysopintoihin

Jos olet suorittanut jo peruskurssin, opintoja on mahdollista jatkaa myös myöhemmin suorittamalla täydennysosan. Kurssista saa täydennysosan jälkeen myös kirjallisen ja laadullisen arvioinnin.

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin Suomen Eläinkoulutuskeskus ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Onnea opintoihisi!

Videoesittely

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein:
osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan arjen tilanteita varten.

Koulutukset Paikkakunta
Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus Espoo
Eläinten oppimispsykologian perusteet, aikuiskoulutus Verkko- tai etäopiskelu
Ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus Espoo

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

Näytä puhelinnumero
www.elainkoulutuskeskus.fi

Arvioinnit

Outi   |   10.4.2018
Kurssilla käsiteltiin eläinten kouluttamista tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Positiivista, että otettiin mukaan myös tutkimustietoa. Käytännön treenit olivat aivan loistavat! Moduuli 3 oli liian teoreettinen, olisi toivonut paljon käytännönläheisempää toteutusta. Moduuli ei antanut juurikaan valmiuksia kurssien pitämiseen. Käsitellyt teoriat e...
Näytä kokonaan
          (3)
opiskelija   |   8.4.2018
Opetus oli todella laadukasta ja kurssien sisällöt hyviä. Lähipäivät olivat vähän pitkiä koirille, voisiko näitä ehkä pilkkoa pienempiin osiin? Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen opintoihin ja aion jatkaa Eläinkoulutuskeskuksessa opiskelua.
          (4)
Linda   |   7.10.2017
Eläimen oppimispsykologiaan perehdyttävä kurssi, antoi paljon kipinää jatkaa koulutusta. Osaavat ja asiantuntevat opettajat, paljon kanssakäymistä myös kanssaopiskelijoiden kanssa - ei puuduttavaa yksinopiskelua.
          (5)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus täytä seuraavat tiedot: