Itsenäiset maisteriohjelmat

Johtaminen ja tietotekniikan maisterikoulutus (Pori)

Tampereen yliopisto, paikassa Tampere
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Johtaminen ja tietotekniikan maisterikoulutus (Pori)

Tavoite

Johtamisen ja tietotekniikan DI-tutkinto-ohjelmasta valmistuu teollisuuden tarvitsemia monialaisia osaajia. Tarjoamme napakan ja tehokkaasti pätevöittävän paketin, jolla tulevana diplomi-insinöörinä pärjäät digitalisoituvassa teollisuudessa: ohjelmistotuotannon osaaminen yhdistettynä tuotantotaloudelliseen näkemykseen on merkittävä kilpailuvaltti. Moderni yritystoiminta pohjautuu tietotekniikan, datan ja niihin perustuvan johtamisen hallintaan. Teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on keskeistä osaamista nyt ja tulevaisuudessa.

Voit opiskella joko päätoimisesti tai työn ohella. Tarjoamme lähiopiskelun lisäksi myös mahdollisuuden päätoimiseen verkkopainotteiseen opiskelumuotoon. Verkkopainotteisella linjalla syvennyt ohjelmistotuotannon opintoihin ja opiskelet aineopintoina data-analyysi johtamisessa –kokonaisuuden. Tämän linjan voit suorittaa kokonaisuudessaan kahdessa vuodessa verkko-opintoina, siten että opinnot edellyttävät läsnäoloasi vain 1-2 kertaa kuukaudessa lukukausien aikana. Tähän linjaan tai siitä pois voi vapaasti vaihtaa työ- tai elämäntilanteen pakottaessa suunnitelman muutoksiin.

Voit hakeutua Johtamisen ja tietotekniikan DI-opintoihin suoritettuasi soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon. Soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi AMK-insinööri, insinööri ja tekniikan tai kauppatieteiden kandidaatti. Huomioithan hakiessasi tarkennetun ohjeistuksen motivaatiokirjeen kirjoittamiseen.

Koulutuksen sisältö

Tarjoamme personoidun oppimiskokemuksen tuotantotalouden ja ohjelmistotuotannon opintoja integroimalla. Koulutuksen myötä osaat ratkoa monialaisia ongelmia innovatiivisesti ja soveltaa ratkaisuja käytäntöön tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Opiskelu sisältää monipuolisesti luentoja, oppimistehtäviä, tenttejä, ja ryhmätyöskentelyä. Keskeinen opetusmetodi on tekemällä oppiminen ja ryhmässä toimiminen. Käytettävät virtuaaliset oppimisympäristöt tukevat opiskelun aika- ja paikkariippumattomuutta sekä mahdollistavat työn ohessa opiskelun.

Opinnoissa tehdään myös laajempia, työelämän käytännön haasteista nousevia projektitöitä, joiden kautta opit hyödyntämään tuoreita tieto- ja viestintäteknologian välineitä. Voit tutustua tarkemmin Johtamisen ja tietotekniikan opiskeluun www.poridi.fi - osoitteessa.

Lähiopetus järjestetään pääosin Porin yliopistokeskuksessa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Diplomi-insinööri
Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu