Ylemmät AMK-tutkinnot

Yrittäjyys | YAMK

Pituus
2–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Tiedustele seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Tiedustele seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyys | YAMK

Yrittäjyys | YAMK

Maailma tarvitsee yrittäjiä, jotka rakentavat tulevaisuutta vastuullisesti. 

Xamkissa alkaa tammikuussa 2022 uusi Yrittäjyyden YAMK-koulutus. LiiketaloudenYAMK-koulutuksen tavoitteena on vahvistaa jo yrittäjinä toimivien tai yrityksen perustamista suunnittelevien eri alojen osaajien ja ammattilaisten yrittäjyysosaamista.

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutus valmentaa sinut menestyvään ja uudistavaan yritystoimintaan ja johtamiseen. Saat yrittäjyyteen uusia näkökulmia ja uudenlaista osaamista, jolla vahvistat yrityksesiresilienssiäsekä edistät liiketoiminnan jatkuvuutta ja kasvua. 

Kehität myös valmiuksiasi toimia koti- ja ulkomaisissa monikulttuurisissa ympäristöissä eri toimijarooleissa, esimerkiksi työnantajana, asiakkaana ja yhteistyökumppanina.

Opinnot sisältävät lähi- ja verkko-opiskelua, yritysvierailuja sekä oman yritysidean jalostamista henkilökohtaisella valmennuksella.Suoritustapoina ovat yksilöllinen suoritustapa, henkilökohtainen valmennus ja sparraus sekä projektitoteutukset.

Koulutus räätälöidään kunkin opiskelijan omista lähtökohdista ja tarpeista käsin. Tavoitteena on, että voit suunnitella opintosi mahdollisimman hyvin elämäntilanteesi mukaan, yhdistelemällä lähi- ja verkko-opetusta.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä yrittäjänä omassa yrityksessäsi tai monipuolisissa johto-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Monialaisessa ryhmässä toteutetun koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista innovaatioiden kaupallistamiseen ja uuden menestyvän yritystoiminnan kehittämiseen. YAMK-tutkinto tuottaa kelpoisuuden ylempää korkeakoulututkintoa edellyttäviin tehtäviin, ja monelle ylempi amk-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Tiedustele seuraavaa aloitusta

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa

Hakeminen

Koulutukseen voit hakea, jos sinulla on AMK- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto ja kaksi vuotta alan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen. Osaan koulutuksista voit hakea myös vastaavalla opintoasteen koulutuksella.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyys | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu