Ammatilliset perustutkinnot

Husbyggare (flerform)

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
10 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
10 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Husbyggare (flerform)

Bli husbyggare i Karis i flerform! Ny utbildning startar i september 2024!

Det behövs alltid yrkesmänniskor inom byggnadsbranschen! Byggnadsrenovering utförs också mer nu än någonsin tidigare. Utbildningen är för dig som är intresserad av byggnadsbranschen med inriktning på timmermansarbeten och plattläggningsarbeten och vill lära dig med fokus på den praktiska inlärningen.

Utbildningen inleds 10.9.2024 och beräknas ta cirka två år. Utbildningen förverkligas som flerformsstudier vilket betyder praktiska övningar och teoriundervisning några dagar i veckan (dagtid) i Karis och resten av tiden är distansuppgifter och praktiskt arbete på arbetsplats (praktik). Studierna är heltidsstudier. Målet är, att man förkovrar sig i byggnadsarbete och/eller avlägger grundexamen inom byggnadsbranschen eller delexamen.

Inga närstudier under julimånad.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till personer över 18 år som är intresserade av byggnadsbranschen och vill avlägga hel examen eller delar av grundexamen inom byggnadsbranschen. För varje studerande görs en personlig studieplan (PUK - personlig utvecklingsplan för kunnande).

Är ditt modersmål ett annat än utbildningsspråket (svenska/finska), behöver du uppvisa tillräckliga kunskaper i det språket.

Ekonomiska förmåner

Studierna är heltidsstudier och berättigar till studiestöd/vuxenutbildningsstöd. Om du är arbetslös skall du kontakta te-byrån innan du ansöker till utbildningen. Närmare information om stöd och förmåner under utbildningstid ger Folkpensionsanstalten, Utbildningsfonden, fackföreningar, TE-byrån och Jobblinjens utbildningsrådgivning tfn. 0295 020 712 e-post: utbildningsradgivning@te-byran.fi. Kolla upp möjligheterna i god tid innan utbildningen inleds.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

10 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Karjaa
  • ruotsi

Kustannukset

Utbildningen är kostnadsfri. Olika avgifter till myndigheter ingår inte i den avgiftsfria undervisningen (t ex kort).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Husbyggare (flerform)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu