Ammatilliset perustutkinnot

Löneräkning

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Opiskelukieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Löneräkning

Det finns efterfrågan på personer som kan löneräkning! Nu har du möjlighet att uppdatera ditt kunnande i löneräkning. Axxell startar ny utbildning i löneräkning i februari 2024.

Utbildningen riktar sig  till dig som vill lära dig löneräkning men som saknar förhandskunskaper men också till dig som redan kan löneräkning och behöver ett papper på ditt kunnande. Under utbildningen avlägger du examensdelen "Löneräkning", 30 kp ur grundexamen i affärsverksamhet.

Du kan delta i utbildningen på plats i Axxells utrymmen i Karis på Bangatan 75 men du kan också delta på distans via Teams. Utbildningen inleds 5.2.2024 och avslutas i juni. De första två månaderna av utbildningen är teori, därefter sker utbildning på arbetsplats. Teorin ordnas dagtid måndagar och tisdagar. Yrkesprov genomförs på arbetsplats i autentiska uppgifter. För alla studerande görs en individuell studieplan för genomförande av studierna.

Utbildningen är avgiftsfri. Till ansökningsskedet hör ett samtal där vi presenterar utbildningens innehåll, tidtabell mm. och reder ut dina förutsättningar att genomföra utbildningen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Löneräkning? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu