Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | logistiikka | monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024) (näytä kaikki)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024) (näytä kaikki)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | logistiikka | monimuotototeutus

Logistiikan insinöörejä tarvitaan monenlaisissa tehtävissä

Tarvitsetko logistiikan osaamista nykyisessä tai tulevassa työssäsi? Haluatko päästä vaativampiin ja paremmin palkattuihin tehtäviin? Pyöritteletkö mielessäsi alan vaihtoa? Haluaisitko tekniikkaa ja taloutta hallitsevaksi kansainvälisen kaupan huippuosaajaksi? Valitse logistiikan monimuotona toteutettava AMK-tutkinto, jonka voit suorittaa myös työsi ohessa.

Jamkista valmistuneet logistiikan insinöörit työllistyvät erittäin hyvin

Logistiikan insinöörinä pystyt toimimaan esimerkiksi esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä logistiikan kansainvälisessä toimintaympäristössä. Valmistuttuasi ymmärrät liiketoimintaa ja osaat tehdä päätöksiä huomioiden tekniset, taloudelliset ja kestävän kehityksen näkökulmat. Opintojen aikana saat myös perustiedot yrittäjyydestä ja hyvät valmiudet toimia itsenäisenä logistiikka-alan yrittäjänä.

Koulutuksen avulla voit kehittyä esimerkiksi maailmanlaajuisen verkkokaupan pakettivirtojen ammattilaiseksi. Logistiikka-ala tarvitseekin jatkuvasti lisää kestävästä kehityksestä ja kiertotaloudesta kiinnostuneita osaajia, jotka pystyvät toteuttamaan kasvavat tavaravirrat entistä vastuullisemmin. Koulutuksessa saat myös valmiuksia käydä vaativia hankintaneuvotteluja, johtaa logistiikkakeskusten toimintaa ja työskennellä tehtaan logistiikkapäällikkönä huolehtien siitä, että asiakkailla ja tuotantolinjoilla on aina oikeat tuotteet oikeaan aikaan.

Opiskele joustavasti töiden ohella

Suositussa logistiikan tutkinto-ohjelman monimuotototeutuksessa voit ajoittaa suurimman osan opinnoista elämäntilanteesi mukaan, itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

Monimuoto-opiskelu ei kuitenkaan ole täysin ajasta ja paikasta riippumatonta. Omatoimisen opiskelun lisäksi opinnoissa on myös lähi- ja verkko-opetusta. Kahtena ensimmäisenä opiskeluvuotena lähiopetusta on 2 - 3 päivänä kuukaudessa. Päivät ovat perättäisiä arkipäiviä. Opintojen edetessä lähiopetus vähenee ja korvautuu verkko-opetuksella.

Opiskelu vaatii aina sitoutumista ja aikaa. Ennen opintojen aloittamista on hyvä arvioida, miten pystyt järjestämään aikaa opiskelulle. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että yksi opintopiste (op) vastaa suunnilleen 27 tuntia työtä.

Koulutuksessa huomioidaan aiemmat opintosi ja työelämässä hankkimasi osaaminen. Niistä saatavat hyväksiluvut ja oma etenemisvauhtisi määrittävät opintojen lopullisen keston.

Tyypillinen opiskeluaika on 2,5 - 4 vuotta.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu