Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Espoo, Hyvinkää, Lohja, Porvoo, Vantaa

Alkavat koulutukset
Espoo
Syksy

Hyvinkää
Syksy

Lohja
Syksy

Porvoo
Syksy

Videoesittely

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutuksen alussa käydään läpi perusasiat potilaan kohtaamisesta ja hoitamisesta. Lisäksi opiskellaan voinnin perusseurantaa. Opintoihin kuuluu käytännön harjoituksia siitä, miten asiakasta eli potilasta autetaan.

Perusasioiden oppimisen jälkeen opintoihin kuuluu pitkäaikaissairauksien ja kansainsairauksien hoitoa, kuten sydänsairaudet, syöpä, diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Potilaan kokonaistilanteen hoitoa opiskellaan moniammatillisessa hoitotyössä, joka kattaa esimerkiksi lääketieteellisen hoidon ja sosiaalialan antaman tuen. 

Sairaanhoitajaopintoihin kuuluu myös kirurginen hoitotyö, mielenterveystyö, päihde-, kriisi- ja akuuttihoitotyö. Kirurgisen prosessin eri vaiheet käydään läpi. Hoitotyö vaikeutuu mitä pidemmälle opinnoissa mennään.  Loppuvaiheessa opintoja mukaan tulevat hoitotyön johtaminen, yrittäjyys ja palvelujen kehittäminen sekä vakavasti sairastuneiden potilaiden hoito. Opintojen loppuvaiheessa tehdään myös opinnäytetyö, ja työelämää kehittävä projekti.

Jokaisessa puolen vuoden opinnoissa on sekä teoriaa että harjoittelua. Harjoittelujaksoja on yhteensä 7-8.

Jatko-opinnot ja työllistyminen

Sairaanhoitajana työskenneltyäsi voit hakea suorittamaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai hakeutua lukemaan yliopistoon terveystieteitä. Voit opiskella siellä hallinnollisia asioita tai kouluttautua vaikka opettajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus sairaanhoitajalle suunnattuun täydennyskoulutukseen.

Suomalaista sairaanhoitajakoulutusta pidetään korkeatasoisena ja siksi se on hyvin suosittu ja arvostettu ulkomailla. Tutkinto on suoraan kelvollinen EU:n alueella.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: