Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Vantaa
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK | monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan johtaminenkoulutuksessa saat valmiudet sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen ja uudistamiseen jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja vahvistat osaamistasi uusimman tutkimustiedon innovatiivisessa soveltamisessa käytännön työelämässä.

Koulutuksen ydinopinnot koostuvat sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen liittyvistä opinnoista. Johtamista opiskellaan työhyvinvoinnin, valmentamisen ja talousohjauksen ja juridiikan näkökulmista. Yhdistävänä teemana koko koulutuksessa on tutkimuksellinen kehittämistoiminta.

Koulutuksessa saat valmiudet sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen ja uudistamiseen jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja vahvistat osaamistasi uusimman tutkimustiedon innovatiivisessa soveltamisessa käytännön työelämässä. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet johtaa työyhteisöä hyödyntäen valmentavaa ja työhyvinvointia edistävää työotetta. Hallitset lisäksi monipuolisesti kehittämismenetelmien käyttöä ja näyttöön perustuvaa toimintaa johtamisessa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina. Opintojaksoon sisältyy yleensä kolme koulutuspäivää. Koulutuspäivissä korostuvat yhdessä oppiminen ja luova kehittäminen. Opintojaksot sisältävät ohjattua pienryhmissä tapahtuvaa työelämän kehittämistä. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Ylemmät AMK-koulutukset koostuvat pakollisista ydinosaamisen opinnoista (30 opintopistettä), vapaasti valittavista täydentävän osaamisen opinnoista (30 opintopistettä) sekä opinnäytetyöstä (30 opintopistettä).  Opintojen kesto on yksilöllisestä opiskelusuunnitelmasta riippuen 1,5 - 2,5 vuotta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK) -tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), sosionomi (YAMK)

Master of Health Care, Master of Social Services

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu