Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Mäntän seudun koulutuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Esimiehille suunnattu lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) toteutaan
verkkototeutuksena.

Opinnot on suunnattu ensisijaisesti jo esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka tarvitsevat buustia oman esimiestyön kehittämiseen.

Se antaa sinulle tiedot ja taidot työskennellä esimiehenä, johtajana ja tiimin vetäjänä. Opetusmenetelmänä on vahvasti tiimioppimisen menetelmä ja esimiestyön tekemistä ja johtamista tarkastellaan tiimityöskentelyn ja valmentamisen näkökulmasta sekä kannustetaan osallistujia rohkeisiin kokeiluihin.

Koulutuksen aikana käsitellään työssäsi tärkeitä asioita ja kiperiä haasteita yhdessä. Koulutus on käytännönläheinen ja joustava tapa oppia ja opiskella työn ohessa. Opinnot koostuvat kerran kuussa pidettävistä opiskeluryhmän yhteisistä vuorovaikutteisista verkkotapaamisista ja Kohtaamo-verkkotapaamisista, joissa yritys- ja liike-elämän asiantuntijat kohtaavat jakaen tietoa ja hyviä käytäntöjään

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Hakeminen

Mahdollisuus hakeutua Mäntän seudun koulutuskeskuksessa järjestettäviin ammattitutkintoihin jatkuvan haun kautta. Opiskelijavalinnat tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Mäntän seudun koulutuskeskus

» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....


Lue lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mäntän seudun koulutuskeskus

Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: